folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pipo İçen Müridler Gelsin Hele

Pipo İçen Müridler Gelsin Hele

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

bende gül agacından var captain black ıslak her zaman akar güzel olur ama çakısı felan olsun bide çakmak önemli ( gerçi ben kibrit ile yakıyorum ) 

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek
    MMB bunu yazdı

hocalar yanlış anlaşılmasın. pipo zaten bayadır içiyorum. yeni başlamış değilim. fakat uygun, orjinal ve sade görünümlü bi lüle taşı pipo arıyorum. 

dur arkadsımın abisi bu işten anlıyo bi arayayım fiyat nedir mardinden getirtelim olmadı 

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

Arkadaşlar;

Tütünün aromasının tadına varabilmek ve fermante olmuş tütünün dumanını filtresiz bir biçimde ciğerlere çekmek çok ağır geleceğinden ve bunların yanında kültüre bağlı kalmak açısından, puro, pipo ve benzeri tütün kültürlerinde duman ağız içinde dolaştırılır.

Ben 3 yıla yakın zamandır puro kullanıyorum. Sigara içen insanlar puro içmekte zorlanırlar. Ağız alışkanlığı nedeniyle, ciğerlerine çekmek zorunda hissederler. Bu durum pipo da nasıldır bilemiyorum.

Ben mısır çarşısında çeşitli pipolar satan esnaflar görmüştüm. Gelgelelim çok kasvetli ve kaba bir görüntüsü olduğunu düşünüyorum. Bir kaç kez denedim ancak, tütünün sıcaklığını stabilize etmek vs insanı strese sokabiliyor. Isınma problemi, kullanımının zor olması vs. üst üste gelince, purodan devam ettim.

Merak edenler de, puro hakkında sorularını buradan sorsunlar, yanıtlayalım.

nerden bulurum filmlerde gördüğümüz kalın purolardan ve ne kadar?

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    Tengri bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı

Arkadaşlar;

Tütünün aromasının tadına varabilmek ve fermante olmuş tütünün dumanını filtresiz bir biçimde ciğerlere çekmek çok ağır geleceğinden ve bunların yanında kültüre bağlı kalmak açısından, puro, pipo ve benzeri tütün kültürlerinde duman ağız içinde dolaştırılır.

Ben 3 yıla yakın zamandır puro kullanıyorum. Sigara içen insanlar puro içmekte zorlanırlar. Ağız alışkanlığı nedeniyle, ciğerlerine çekmek zorunda hissederler. Bu durum pipo da nasıldır bilemiyorum.

Ben mısır çarşısında çeşitli pipolar satan esnaflar görmüştüm. Gelgelelim çok kasvetli ve kaba bir görüntüsü olduğunu düşünüyorum. Bir kaç kez denedim ancak, tütünün sıcaklığını stabilize etmek vs insanı strese sokabiliyor. Isınma problemi, kullanımının zor olması vs. üst üste gelince, purodan devam ettim.

Merak edenler de, puro hakkında sorularını buradan sorsunlar, yanıtlayalım.

nerden bulurum filmlerde gördüğümüz kalın purolardan ve ne kadar?

Kalın puro diye değil de, ebat isimleri mevcut. Robusto, edmundo, churchill, master, pramitive vs.

Eğer puro fermante olmuş ve ilk elden satıştaysa adet başına 20 tl filan ödersin. Kaliteli purolar için geçerli. Cohiba, Montecristo, Partagas, Romeo Y Julieta vs. Bunları sedir ağacından nakliyat kutularında 25li şekilde satarlar. İyi markaların fermante edildikten sonra dinlendirilmiş kutuları 400 - 500 tl civarıdır.

Benim gibi kutu bozup adet şeklinde satan esnaf bulursan, 20 -30 tlye satın alırsın.

Fiyattan ziyade nasıl içildiği, nasıl yakıldığı gibi konuları araştırmalısın. 

Benim favorim Robusto boylarıdır. Özellikle Pastagas ile MonteCristo'ya bayılırım. Romeo Y Julieta'nın da master boyu çok tatlıdır.

NaZi_ tarafından 09/Ağu/13 13:41 tarihinde düzenlenmiştir

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

evde eskiden kalma bir Romeo Y Julieta vardı (tek kutulu olandan) nargleyi deli gibi içen ve sigarada kullanan bir arkadaşa hediye ettim. 

Okadar ağır geldiki adam bitiremedi :)  tabi sigara nargle gibi içine çekti ondan.

Lüle taşı zor çıkartılan bir taş , bir altın gibi değerli olmasada değerli ve sahtensini yapmak çok kolay olduğundan madenine yakın yerler hariç orjinalini bulmak çok zor olacaktır.

Bunlar gerçek mi bilmiyorum ama gerçek gibi duruyor.

http://www.keyif-shop.com/asp/listgroup.asp?group=4d

lüle1.jpg%20%28830×623%29

http://www.keyif-shop.com/asp/show_stock.asp?product=Lpi11

DSC09492.JPG%20%283648×2736%29

PanxeR tarafından 09/Ağu/13 14:08 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

Millet rehber yapan olsa süper olur...

Eskişehir'de tonla lületaşı var mesela, fakat Kıbrıs'ta nargile tarzında pipomsu birşey gördüm (çok ufak ve su konuluyor).

Tabi nedir ne değildir bilmiyorum. Sağlam keyif veriyor diyorsunuz. Şunun bi rehberini hazırlasak ?

Ndir nasıl içilir, tütünü nedir vs..

http://www.sanalpazar.com/Mini-Cep-Nargilesi-sulu-Pipo__isp8599244

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yaa beyler bu pipo num tütünlerinde nargilede olduğu gibi farklı aromalar ile çok hafif olan tütünler varmıdır ? Sigara kullanmayan biriyim ama sıkı bir nargile içicisiyim. Bilen müritler var zaten. Sigara kullanmadığım için de çok hafif nrgileler tercih ederim. Gül-nane, üzüm, kavun gibi... Böyle şeyler pipo için de varmıdır ?

Varsa denemek isterim.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

detaylı ve güzel bi rehber olsa fena olmaz. bende meraklıyım pipoya ama yanımda hiç içen görmedim nedir ne değildir bilmiyorum pek.

mesala tütün doldurduk diyelim kaç dk sürüyor bitmesi ?

sigara kullanıyorum ama özellikle film izlerken heyecanlı yerlerinde yakıyorum 2-3dk bitiyor sinir oluyorum. üst üste de içmek istemiyorum :/

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

eskiden kurukafali bi tane pipom vardi. disarida,kafelerde vs icmeye utanirdim :) evde ve is yerinde icerdim. kod yazarken ki keyfi bambaska idi.

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Gençler öncelikle pipo ciğerlere çekilmez çünkü çok ağır bir dumanı vardır ve kendinizi mahvedersiniz, nikotin ihtiyacınızı dudaklarınızın ve burnunuzun içindeki kılcal damarlardan emerek karşılayabilirsiniz ve oldukça tatmin edicidir ;)

lületaşı pipo iyidir, eskişehirde Emre usta var tanıdık pipocu, http://www.facebook.com/emre.baypipemeerschaum?fref=ts kendisinden lületaşılarla ilgili fiyat alabilirsiniz 100 küsür lira bir piposu.

öte yandan tütün olayı da tamamen keyife bağlı, piyasadaki captain blacklere güvenmeyin %95 sahtedir çünkü. ama nereden alabileceğinizi buradan yazamam, isteyen olursa mesaj atması kafidir.

Çok sıkılıyom
Toplam Hit: 4288 Toplam Mesaj: 37