Pis İşler-Hindi Temizliği
-
-
ne sokuyorlar hindinin götüne ne yapıo onlar :|
-
onu bunu geç de,sitenin reklamını başka yerde yap..
Bu videonun youtube linki var mı var,amacın videoyu izlettirmek olsa,verirsin o linki..
Burada hemen hemen herkesin bir sitesi var,ama biz senin yaptığın gibi yapmıyoruz
-
hocam böyle psikopatça işler olamaz ya :D ne yapıyo onlar öyle
-
damlalık gibi bişiyle ilaç gibi bişi koyuyolar göte :D ama ne ? bende merak ettim
-
buraqgo bunu yazdı:
-----------------------------programı bilenlerınız vardır buyrun bakın
-----------------------------Hoca sende blogunu komple foruma taşıyon :s
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
damlalık gibi bişiyle ilaç gibi bişi koyuyolar göte :D ama ne ? bende merak ettim
-----------------------------Videoyu izlemediğim için kesin işi diyemem ama yaptıkları şey suni tohumlamadır. Yaptım ordan biliyorum.
Edit: Evet arkadaşlar izledim. Suni tohumlama yapıyorlar.
-
Videoyu izleyemedim çünkü geLmiyor..
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------onu bunu geç de,sitenin reklamını başka yerde yap..
Bu videonun youtube linki var mı var,amacın videoyu izlettirmek olsa,verirsin o linki..
Burada hemen hemen herkesin bir sitesi var,ama biz senin yaptığın gibi yapmıyoruz
Karatahta hocam adam reklam yapmaya calıssa.. Direk link verirdi..
-
Mylitta bunu yazdı:
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------onu bunu geç de,sitenin reklamını başka yerde yap..
Karatahta hocam adam reklam yapmaya calıssa.. Direk link verirdi..
-----------------------------direk link vermeyle böyle link verme arasında ne fark var. adam besbelli reklam yapıyo. backlink kasıyo.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------Bende video açmadı ama hindinin g.te damlalıkla koydukları ilaç olsa olsa kuş gribi içindir :D