folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Piskolocim Bozuldu!!

Piskolocim Bozuldu!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Aşk falan bunlar parazit hocalar kafanızı sikip sizin mantıklı düşünmenizi engelleyen şeyler.Hüsnü şarkıları arayacağın zamanı 2 dk bi şy okuyarak geçirsen şimdi daha bilgili bi adam olmacaktın..

Hep demişimdir Aşk sevgi sözcükleri ve kadınlar parazittir.kısa süreli ilişkiler yaşayıp aşık olmadan sikip erkeksel duygularınızı bastırın yeter.

Fazlası zarar.

Zeki adamlara aşık olmayı yasaklamak lazım Piçlik potansiyelinizi kaybediyorsunuz!

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    antikyy hhojam sana katılmıyorum adam daha da pijj oluyo :)) böyle acayip şeyler üretiyo falan :))

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    kim kaybetmiş siz kazanıyorsunuz

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberJihad
    CyberJihad's avatar
    Erkek
    Olum sakın aşık falan olayım deme. Çok kötü oluyo.

Bana kefendir yatak,sana tabuttur havuz//Sen kıvrıl ben gideyim son Peygamber kılavuz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    dai hem iyi hemde kötü kafanı çok meşgul edio ama birde kız gelip kafanı senin omuzuna dayayınca o duygu warya adamı çok pis gaza getiriyor kendini dünyanın en güçlüsü hissediyorsun yada kızın dizine yatıp uyumak o kadar rahat oluyorki ama bir yerde bunlar bitiyor ve sürekli bir birinizi kırmaya başlıyorsunuz ama bitirmek istiyorsun bitmiyor(ama gerçekten seviyorsan )(kızda seni sevmiyorsa o çekip gider zaten) ikinizde üzülüyorsunuz ama genede az önce yazdıklarımı yaşayabiliyorsun öle garip bişi işte her sefanın cezası her cezanın sefası warmış ya o misal

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek
    Eğer bir sevdiğin varsa gerçekten adam gibi seviyorsan
    At eve onu kıza şöyle güzel bir yemek yap (tabi aileni postalıyacaksın)
    Güzel bir masa kur Mum ışıkları felan karanlık bir ortamda mum ışıkları ve muzık eşliğinde yemek yiyin sonra açın televiyonu
    güzel bir romantik bir flim seyredin bunları insan sevdiğine yapınca acayip mutlu oluyor
    Ama gel gör ki sonra seni bir çalıçırpta seni silsin vay a.q insana acayip koyuyor işte bu yönden sevme diyorum ama Sen yine Sev...
    İnsanın bir sevgilisi olması güzel bir şey...

CeLeKatireJeotuzbeş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    yok abi sevdiğim biri ancak şarkılardan herhalde iice manyadım neyse toplarız kendimizi.Kafayı rahatlacak bi şeyle uğraşmıyorum yüzüyordum pcyi keşfettim pc ile kafayı rahatlattım sonra 1.5 ay uzak kaldım rakı mangal bilmem ne derken pcyi unuttum.Köy hayatı iyidi bu sefer şehre geldim tıkandım kaldım.

Diyorum bişeyler çalayım.Klarnete baktım 350 den başlar yuh ebesinin şeyi dedim gitar var gitardan giricem bakalım müzikle uğraşsam rahatlar kafa bateri çalıyordum gayet rahatlıyordum. :) hadi hayırlısı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaDeS
    HaDeS's avatar
    Erkek
    Askerliği doğu da yapta benim gibi görürsün psikolojinin allahını

Biz Eskiden Eskiden...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    bozcan ben doğru kızı beklıyom kardeş

dediklerin hayallerimi suya düşürdü yaw ama tecrübe dıosan geri adım atarım dediğini bi yapalım bakalım..

matematik24.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    doğuda dediğin nerde doğuya gittim erzurum karaçoban dolaştım oraları van, bitlis, siirt, muş... karaçoban süperdi yerleşim birimi çok az ama tam zamanında gittim yemyeşil vallahi süper.Diğer yerler için aynı şleyi diyemem tabi ki.
Toplam Hit: 3942 Toplam Mesaj: 31