Piskopat Siteler?
-
yaw bildiğiniz ceset piskopat parçalanmış insanlar nebili mD: böyle site adresleri varmı sinir oldum arıyorum google da hiçbirşey çıkmıyor a.q..
-
www.frmtr.com da alacakaranlik kusagi vardi
onceden orda takiliodum
pek sarmiodu
belki seni sarar...
-
666.com morgue.com falan vardı bi aralar duruyomu bilemiyom...
-
www.herbok.org :D atzainin site
-
vampirtr.com var girebilirisin.farklı bir site.ve de ilginç.alakam yok ama pisipisi site istemissin al sana psipisikopat site. :P
edit: sitede kek bir acık buldum.Rfi kod cagirabiliyorum.Neyse dursun bakem :P kafam güzel olunca dalarım artık :P zaten Nuke site amk.
-
spyrex bunu yazdı:
-----------------------------vampirtr.com var girebilirisin.farklı bir site.ve de ilginç.alakam yok ama pisipisi site istemissin al sana psipisikopat site. :P
edit: sitede kek bir acık buldum.Rfi kod cagirabiliyorum.Neyse dursun bakem :P kafam güzel olunca dalarım artık :P zaten Nuke site amk.
-----------------------------
yaw uğraşmana değmez :D sitede hiçbirşey yok.. bukadarmı millet? başka site yokmu bitirdim buradaki resimleri :D -
rotten.com vardı bi aralar
-
hp32 bunu yazdı:
rotten.com vardı bi aralar
yarım saattir düşünüyorum neydi diye bi türlü hatırlayamadım bende onu önerecektim (demekki beni baya germiş bu site hafızamdan silmişim vay mısına) -
shownomercy.com
-
rotten.com iyidir ama artık yenilemiyorlar insanlar psikopatlıktan uzaklaştı mı ne?
-
darkjavu.com Türk sitesidir.
Toplam Hit: 5111 Toplam Mesaj: 18