Pitbul Köpek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    GuN3ScH bunu yazdı:

usta benm peder veteriner pet shop var falan var yaklaşık 5 çift bullterrier ve pitbull köpek var isteyene satarm izmirdeyim bu arada

ayıp ayıp şurda tariqat kardeşiyiz aramızda para lafımı olur hiç.hediye olur bizde

l enfer c est les autres Sartre ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    GuN3ScH bunu yazdı:

usta benm peder veteriner pet shop var falan var yaklaşık 5 çift bullterrier ve pitbull köpek var isteyene satarm izmirdeyim bu arada

kanka bu arada izmirde piyasa nasıl????

Fuck this world if they cant understand me!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercag
    ercag's avatar
    Erkek
    KÖPEK ALMA. KEDİ AL KEDİ.

Profesyonel Satış Pazarlamacı - Lojistisyen
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Afyon
    Afyon's avatar
    Erkek
    Valla kardes bana kalirsa ne pitbul ne kurt hepsi vasa viso bende  4 tane kangal var.. işimiz gergi.. kangal lar muhtesem köpek ama ..  yok bahcede bakacam dıyorsan köpege yazık o köpek gunde  30 km yol yapmak sorundadir. :) kangal la pitbul kapiştirdik kangal parcaladi.. benım kangal  6 tyasında .. en parlak dönemlerini yasıyor... ;) Afyon/emirdağ beklerım :9 merak edenlere :):):)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deli_gaffur
    deli_gaffur's avatar
    Erkek

yerli malı yurdun malı herkes onu kullanamlı

muhteşem bir hayvan

Ülkücüler için "sokak ortasında adam dövüyor" diyorlar. Yalan hoca, inanma sen! Bizim adam olanı dövdüğümüz nerde görülmüş?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deli_gaffur
    deli_gaffur's avatar
    Erkek
    Pitbull vahşeti Meclis’e taşındı

İsviçre’nin Zürih kenti yakınlarındaki Oberglatt kasabasında, pitbull cinsi üç köpek tarafından parçalanan Süleyman Yıldırım’ın (6) ölümünün ardından konu Meclis gündemine taşındı.

Emekli polis memuru Dursun Kurt, pitbullun eşinin kollarını ve bacaklarını parçaladığı gerekçesiyle TBMM Dilekçe Komisyonu’na başvurdu. Eşinin fotoğraflarını Meclis’e gönderen Kurt, pitbull beslenmesinin yasaklanmasını istedi. Kurt’un başvurusunu dikkate alan TBMM Dilekçe Komisyonu, İçişleri Bakanlığı ile temasa geçti. Hayvanları Koruma Yasası’nda pitbull cinsi köpeklerin adı sayılarak üretimi ve hediye edilmesinin yasaklandığı; ancak pitbull besleyenlerle ilgili bir yasak bulunmadığı ortaya çıktı. Bunun üzerine TBMM Başkanlığı ve Başbakanlık’la yazışmalar yapan komisyon üyeleri, “yasal boşluğun ancak yeni bir yasayla doldurulabileceğini, komisyonun bu konuda bir işlem yapamayacağını” belirtti. Bu arada Süleyman Yıldırım’ın ölümünün ardından, Zürih’te de tehlikeli köpeklere karşı önlem alınması gündeme geldi. Zürih Kantonu'ndan yapılan açıklamada, tehlikeli olarak ilan edilen ‘pitbull terrier, staffordshire terrier, bull terrier ve staffordshire bull terrierdört’ cinsi köpekler için burunluk ve tasma kullanılmasının zorunlu hale getirildiği belirtildi. Ocak ayı sonunda bu yönde bir yasa çıkartılması bekleniyor. Fatih Atik, Ankara; Zürih, aa

08.12.2005

hoca köpek güclü ama bu itin dini imanı yok! boş bulduğuna saldıryor

Ülkücüler için "sokak ortasında adam dövüyor" diyorlar. Yalan hoca, inanma sen! Bizim adam olanı dövdüğümüz nerde görülmüş?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

s4020942.jpg

buda benim kuçu kuçum 5 yaşında ve hala çifleşmedi:)))

l enfer c est les autres Sartre ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

Abi bayılıyorum ya şu kuçu kuçulara baksana kangal insanın beline geliyor bunlar anca dizine geliyor tabi başa çıkamaz ama olsun bi çok köpeği yatırıyor.

ve faworilerim

hoca kangallan pitbulu dövüştürsen sonuç ne oLur ?

BaBaMa değerimi sordum : "dünyalar kadar oğlum" dedi ,dünyanın değerini sordum :" 5 para etmez Dedi" çelişKi !!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

hiç gördünüzmü bilmiyorum ama ilgilenen arkadaşlar bilir...bu kangal köpekler her zaman çift olarak dolanır ve dişi köpek kurdu oyalarken erkek köpek "tos vuruyor" ve o tosu görmenizi isterdim...

Çekil,Önümden Çekil...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

beyler bi bull terriere bakın bide bizim kangala bull terrierin bi boka bensedigi yok kangalın asaleti yeter:) ama tum ailenin yediği kadar yer o ayrı:)

Toplam Hit: 12445 Toplam Mesaj: 27