Piyango Size Çıksa Ne Yapardınız?
-
milli piyango bileti almadığım için kafam rahat :D
-
paranın bir kısmıyla iş yeri açardım. ikramiye çıktığını duyupta, yanıma paraya ihtiyacım var diyenlere iş imkanı sağlardım. madem paraya ihtiyacın var, çalış derdim :) paranın geri kalan kısmıylada araba alırdım gezer tozardım :)
-
http://www.millipiyango.gov.tr/millipiyangosonuc.html
editbidüt: hay amk eskiymiş bu :) tüm millet buna abanıyo kasılıyo sayfa :| -
Camii yaptırırdım :E
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------
Ankara'ya gidip paraları almaya giderim:) çevremdekilerden gizlerim, gerekirse 1,2 yıl paraya dokunmamaya çalışırım. sonra o duruma alışınca daha mantıklı düşünceler oluşur. ona göre adımımı atarım:)
-----------------------------o kadar para çıksın babayı beklersin 1-2 yıl.
1-2 saat durabiliyorsan iyidir.
-
Hacı o kadar para çıksa yürüye yürüye ankara istikametine doğru yola çıkardım....
Anca aklım başıma gelirde :D
-
kız arkdaşıma 5000 milyon verip 500 kızarada 500 milyon verim kendimi okşatırdım:D
-
cıksa neler yapardım ?
iş kurardım
bi ton ew alırdım
bi tane bmw e30 alırdım 90+ kasa bırde 3.25i filan alırdım yanınada bı cıvıc type r alırdım 99 kasa
yanına butun sıteye ttnet dışında saglam bı yerden net cekerdım sınırsız 500mbitlik .d
kalan parayıda memlekette teker teker dolaşarak tanıdığım hayattan kesıt almış ınsanlara werirdim . beleşci akrabaları sikmekten beynım yorulcagı ıcın paranın bıtmesı en ıyısı .
sonuc ?
olmayan a*a ya*ak yakıştırılmaz .d
-
12yi geçer geçmez babam sonuçları istedi amma welakin kitlenmiş resmen girebilene aşk olsun :D
-
rusa giderdim