Piyasalar Fena Karıştı, Dolar 1.30"U Aştı, Borsa Dipte
-
Amerikada Ev Kredisi Devi Lahman Brother's mıne iflas ettiği için diyolar.Amerikadaki bu ev kredisi olayı üstüne savaşlar otomatikman dünyayı sarsıyor.Türkiye'de yatırım yapmak için büyük olmak gerek.Türkiye'de uzun vadede değil kısa vadede büyük paralarla büyük vurgun yapılan bir ülke olduğunu herkez biliyor.
-
hoca otomotivde çok kötü bursadaki bütün fabrikalr işçi çıkarmaya hazırlanıyor allah sonumuzu hayr etsin.
-
hoca bunuda nerden cıkardın ya yanı neye dayanarak soyluyorsun otomotiv sektöründe calısıyorum bende varsa sakat bi durum bilelim
-
bush cır cır olsa kokusunu biz burda biz cekioz nası iştir anlamadım
-
Landet bunu yazdı:
-----------------------------Ekonomi süper herşey yolunda (!)
diyen bi başbakan vardı sanırım :|
-----------------------------kel alaka :|
bütün dünya borsalarını etkileyen bir hadiseyi geldin başbakana bağladın ya ekonomiden sınıfta çaktın.
-
''evet amerikan ekonomisi krizde ama dünyanın geri kalanında da işler güllük gülüstanlık değil .öyleyse amrikan krizini fazla abatrmışız.dolar bu kadar düşmemeliydi''
özetle önümüzdeki bikaç ayın yeni spakülasyon temeli :) şey pardon yani yeni fikir trendi bu.
tabi amerikan bddk sının bikaç bankaya el koymasınıda atlamayalım.
-
zenginin parası zühürdün çenesi a.q.yım. cebimde var şuan 400 ytl. dolar olsa ne yuro olsa ne.
zenginler düşünsün
-
birde petrol ucuzlamıştır. acaba indirim yapılcak mı yoksa zama devam mı
-
doların yuronun a.qyım yatırım yapçak param yok zaten.
%30 elektrik zammından haber verin
edit:tedaşa komple ben gireyim
-
e bu zaten bekleniyorduki =) bütün dünya aynı tek türkiyedemi aynı sanıyorsunuz?_