Pjakın Lideri Yakalandı
-
İdam cezasıyla yargılanacakmış.Oh oh yarasın.Gerçi bu adamı kurtarmak için şimdi AB(Angut Birliği) İranı AB'yede alır.İdamıda kaldırın:"AB yasalarına uymuyor insan öldürmek vahşettir.."derler..Ab üyeleri çocukları afganistanda orda burda insan öldürüp,ülkesine döndügünde beni geri götürün burası cok klasik orda aksiyon var der..O kadar ŞEREFSİZ insanlar topluluğu...
Suçları hayli varmış;
"Terör örgütü adına silahlı eylem yapmak, cinayet, silahlı gasp ve teröre başvurmak, adam kaçırmak, bölge halkını tehdit etmek ve İran’daki karşı devrimci gruplarla işbirliği yaparak, İran’ın toprak bütünlüğünü hedef alan terörist eylemlerde bulunmak" -
bana kalsa infaz ederim :)
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------
banada kalsa senle aynı odaya tıkarım :) -
rEfLeX bunu yazdı:
CaNNi bunu yazdı:
banada kalsa senle aynı odaya tıkarım :)
azından yel alsın :D -
rEfLeX bunu yazdı:
CaNNi bunu yazdı:
banada kalsa senle aynı odaya tıkarım :)
-----------------------------tıpkısının aynısı.. öldürmekten çok çektirmek lazım buna. mesela kllarını bacaklarını dilnii koparmak lazım sadece gövde ve başı kalması lazım
-
çükünü keserim agzına veririm ve başını boynundan ayırırım sonra kafasına göre :D:D
-
bakalım iran bunu idam edebilecekmi inş eder.
-
Biz istiyoruz pjak- Konge geL -pkk Ama Büyük Abiler Vermiyor Bize bunlarin başlarını Onun yerine kendilerine karşi Gelen Örgüt içindeki liderleri bize hediye ediyorlar alın siz bununla oynayin diye.oyaliyorlar bizi. Gerçekler Acıdır
-
İran devleti bunu %100 değilsede %99 asar.
-
bunlari yakalamamak bir dert yakalamak bin dert ya bak opayu yakaladik noldu daha cok kargasa cikti asamadikta hala deliriyorum bunlari yazarken bile ab dedigimiz ulkeler insan asmayin diyorlar kendileri infaz ediyorlar o nolacak apo binlerce suc islemis elletmiyorlar bukadar mi bagli olmusuz istikrarimiz kaybolmus.
-
ahmed amca affetmez. böyle misket oyunu türünden olayları hiç sorun etmez bile.
tık bitti. olay bu. aslında biz iranla işbirliği yapıp yakalanılan pkk lılar iranda idam ettirceksin.
Toplam Hit: 2104 Toplam Mesaj: 12