folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Pjakın Lideri Yakalandı

Pjakın Lideri Yakalandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek
    İdam cezasıyla yargılanacakmış.Oh oh yarasın.Gerçi bu adamı kurtarmak için şimdi AB(Angut Birliği) İranı AB'yede alır.İdamıda kaldırın:"AB yasalarına uymuyor insan öldürmek vahşettir.."derler..Ab üyeleri çocukları afganistanda orda burda insan öldürüp,ülkesine döndügünde beni geri götürün burası cok klasik orda aksiyon var der..O kadar ŞEREFSİZ insanlar topluluğu...
    Suçları hayli varmış;
    "Terör örgütü adına silahlı eylem yapmak, cinayet, silahlı gasp ve teröre başvurmak, adam kaçırmak, bölge halkını tehdit etmek ve İran’daki karşı devrimci gruplarla işbirliği yaparak, İran’ın toprak bütünlüğünü hedef alan terörist eylemlerde bulunmak"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bana kalsa infaz ederim :)

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    CaNNi bunu yazdı:
    -----------------------------
    banada kalsa senle aynı odaya tıkarım :)

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    rEfLeX bunu yazdı:
    CaNNi bunu yazdı:
    azından yel alsın :D

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

rEfLeX bunu yazdı:
    CaNNi bunu yazdı:

tıpkısının aynısı.. öldürmekten çok çektirmek lazım buna. mesela kllarını bacaklarını dilnii koparmak lazım sadece gövde ve başı kalması lazım

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek
    çükünü keserim agzına veririm ve başını boynundan ayırırım sonra kafasına göre :D:D

..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    bakalım iran bunu idam edebilecekmi inş eder.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    Biz istiyoruz pjak- Konge geL -pkk Ama Büyük Abiler Vermiyor Bize bunlarin başlarını Onun  yerine kendilerine karşi Gelen Örgüt içindeki liderleri bize hediye ediyorlar alın siz bununla oynayin diye.oyaliyorlar bizi. Gerçekler Acıdır

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karem
    karem's avatar
    Erkek
    İran devleti bunu %100 değilsede %99 asar.

NE-NEDEN-NİÇİN
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    bunlari yakalamamak bir dert yakalamak bin dert ya bak opayu yakaladik noldu daha cok kargasa cikti asamadikta hala deliriyorum bunlari yazarken bile ab dedigimiz ulkeler insan asmayin diyorlar kendileri infaz ediyorlar o nolacak apo binlerce suc islemis elletmiyorlar bukadar mi bagli olmusuz istikrarimiz kaybolmus.

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ahmed amca affetmez. böyle misket oyunu türünden olayları hiç sorun etmez bile.

tık bitti. olay bu. aslında biz iranla işbirliği yapıp yakalanılan pkk lılar iranda idam ettirceksin.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 2104 Toplam Mesaj: 12