PKK
-
arkadaslar...konuyu nereye acacagıma karar veremedim...en sonunda buraya acmaya karar verdim...
rojame.com
bu link...bize binlerce sehite mal olan...yasa dısı orgutun sitesi...kendi basıma bir seyler yapmaya calıstım...ama beceremedim...mumkunse...benden daha cok bilgisi olan varsa...su siteye el atabilir mi...tesekkur ederim...ilgi ve alaka gosteren arkadaslara...
-
2link daha...
pkk.org
tsk-genelkurmay.com
-
editle, hit mi kazandirmaya calisiyosun ? goren herkes giricek sitelere, hacklemekle bitiyo mu saniyosunki yaziyosun buraya... rica ediyorum editle, millet tiklamasin...
bitmez hocam hackleyerek, vatan hainlerinin kafasini kesmek lazim... -

benden size :)
-
gozukeydi bi de :)
-
denyo sapitmasa kapali tutarim siteyi ama denyo sapitio kendi kedine kapanio :) baglati hizima dayanamiyo galiba :P
-
Pic_Boy bi daha ki sefere haber werde toplu saldıralım ayıp oluyo bööle
bu arada d4 te (kurulan version) problem war galiba hata werip duruyo bilginiz war mı??
-
bi kac sorun var full surumde duzeltilir hrlde :)
-
inş düzeltilir ve elimize geçer
ayrıca konuyu açan elemana bi sorum olcex
yazdın linkleri buraya nooldu dötün göğe mi erdi adamların hiti arttı a.q
-
amele_2 bunu yazdı:
inş düzeltilir ve elimize geçer
ayrıca konuyu açan elemana bi sorum olcex
yazdın linkleri buraya nooldu dötün göğe mi erdi adamların hiti arttı a.q
hacı...hit artsın diye yazmadım...is yapabilecek...birilerini aradım...36saattir ugrasıyorum bu a.qlarımla...ama alamadım asagı...ve halen daha da ugrasıyorum...yardımcı olabilecek birilerini aramak icin yazdım...buraya...soyleyin...nasıl yazayım...bende ona gore yazayım...bundan sonra..biz sehit cocuguyuz...bu oclarına...dagları zindan ettik...simdi de..sanalı zindan edecegim...elimden geldigince...yardım eden eder...etmeyen etmez...ama hit icin yazmadım...bu da boyle biline... -
Biohazard
kardesim dogruduyosun bunlari burda barindirmamali ama serefsizlerin sitesini kapasan ipneler 2gun sonra yenisini yapiyor nekadar hacklersen hekle adamlar yeniliyor link vermek sadece adamlarin hitini arttirir okadar