PKK Artık Küçük Çocukları Hedef Alıyor!!
-
PKK artık ezile ezile çocuklara kadar düştü hakkaride asker çocuklarını taşıyan bir otobüse mayınlı saldırı düzenlendi biz dağdaki pkk yı bitirmeye çalışıyoruz peki şehirdekiler ne olacak? adam sabah dükkan açıyor akşam dağa çıkıyor bunu laf olarak söyleiyorum o bölgede gördüm...
-
Onların a.q.
-
a.q yetmez
-
Tekrar tekrar irdelemeye gerek yok tez skilcekler zaten
-
arkadaslar benim icim rahat degil. niye derseniz askerlik olayi dusunduruyo. bu zamana kadar herkes asker olacagim die kendini ayarlarken simdi kamu kurulusunda yaparim die ic geciriyor. eger kanunlarsirsa is kotu.. bundan sonrasi parali askerlige gelirki bu da bizi bitirir. bana kalirsa herkes asker olmali. bu bir fuzili degil gerekkli olan bisidir. Turk vatandaslari Türkiye icin Silahindan kacmasin.. Lütfennn.....
-
Len bunların topunun anasını zukeyim serefsiz herifler adam yerine koymuyorsak bir bildigimiz var demekki bunlara adam diyenin vay bacısını neyse
-
askerlikten kaçan adama zaten Türk denilemez.aq öle adamın ben
-
kürde eşek demişler bir hafta bayram etmiş
eşeğe kürt demişler bir hafta ot yememiş
diye bir söz vardır halk arasında.. Ben paşa paşa tecilimi kırdırarak gönüllü bir biçimde 10 Kasım 2006 da askerim beyler.. Selam olsun PKK ya.. zikmeye geliyorz.. -
tez git tez gel abi.vatan sağolsun.
ama ilk iki cümlende kürt yerine pkk yazsan daha ii olmazmıydı? -
arkadaşlar bende TÜRK oğlu TÜRK'üm ama pkk bence kürt değil ole olsa doğu kürt dolu pkk da doğuyu vuruyu insan kendi soyunu tüketir mi hiç bunların hepsi diş devletlerin kışkırtması. . . . . .
-
bu adamların topu şerefsiz
Toplam Hit: 2209 Toplam Mesaj: 13