folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Pkk Nın Faydaları(!)

Pkk Nın Faydaları(!)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

bi ara pkk nın bir devlet stratejisi olduğunu duymustum. orduyu geliştirmek olası bir savasta hazırlıklı olmak için.

o kadar gencimiz şehit oldu ama buda işin en acı tarafı :(

bunun yararını bence bir savas cıktığında görcez.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    pkk olmasaydı bize dolaylı yoldan kaybettirdiği 300 milyar dolar cebimizde olurdu.bu parayı eğitime,teknolojiye yatırsaydık Türkiye şuan bu durumda olmazdı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaZaR
    YaZaR's avatar
    Erkek
    oyle yararın taa a.q   ... boyle dusunce boyle mantık mı olur ? bı garıp olmusuz

küçükken çikolata için agladım ... büyüdüm senin için aglıyorum .....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    Yararlarından çok zararları olduğuda kesindir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    POLECAT bunu yazdı:
    -----------------------------

bi ara pkk nın bir devlet stratejisi olduğunu duymustum. orduyu geliştirmek olası bir savasta hazırlıklı olmak için.

o kadar gencimiz şehit oldu ama buda işin en acı tarafı :(

bunun yararını bence bir savas cıktığında görcez.

pkk devlet stratejisi değildir ,ancak şu vardır.... zamanında kaale alınmamış ,bu şahısların bukadar tehlikeli olacağı göz ardı edilmiş ve gerekli önlem alınmayarak 3  5  çapulcu denmiş dağ eşkıyası denip es geçilmiştir.

bunun sonucu ise 30 000 kayıp olmuştur.

bize yakın aşiretlerden reislerinde bulunduğu bir toplantı düzenlenmiş ve aslında silah söz konusu değilmiş.. ama sonradan apo kendi öz taraftarlarınıda satarak dış güçlerin uşağı haline gelmiş ve kürtlerin sözcüsü olma hevesinide bizzat kendisi bitirmiştir.

devlet suçludur ....pkk şimdiki haline bir anda gelmemiştir ...sen siklememişsin ve giderek katlanmış büyümüş ve güçlenmiştir.şimdi geçmişteki yanlışların cezasını çekiyoruz.

her şehitte pkk nın büyümesine göz yumup sikine takmayan politikacıların a.q diyorum.ve sizede tavsiye ediyorum....zira elinizden sadece küfür etmek gelir bu hakkınızı sonuna kadar kullanın...

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaZaR
    YaZaR's avatar
    Erkek

bi zahmet sılın su konuyu sinir bozmaktan baska bır ıse yaramıyor

küçükken çikolata için agladım ... büyüdüm senin için aglıyorum .....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Beyler titreyip kendinize gelin.Yüzmilyarlaraca dolar kayıp.Onbinlerce şehit.Büyük şehirlere doğuluların göçetmesi.İzmir mersin istanbul gibi şehirlerin kolonileştirilmesi.Mafyanın ve her türlü suçun tavan yapması.pek çok sektörün bu terör örgütüyle işbirliği içindeki insanların eline geçmesi vs. vs...Bunları bir düşünün.Bu terörist sempatizanlarının sıklıkla Avrupa ülkelerine iltica etmek için ülkemizi karalamasını da ekleyin.Türkiyede işkence var özgürlük yok gibi sözler söyleyerek ülkemizi dünyada olumsuz bir imaja kavuşturdular.Ben çocuklugumdan örnek veriyorum.Bundan 20 yıl önce bizim ilçede sadece Türkler yaşarken biz pazardan alışveriş yapardık ve köye giden dolmuşları beklerken meyve sebze dolu torbaları kahvehanenin önüne bırakır dolmuş gelene kadar gezmeye devam ederdik.Öyle ki bir sürü torba olurdu ve hiçkimse kendisinin kinden başkasına el sürmezdi.Herkes işi bitince alır kendi torbasını giderdi.Şimdi böyle birşey imkansız.Kendi mahallenizde bile çoluk çocuğu sokağa bırakamıyorsunuz.Hırsızlık kanunsuzluk almış gitmiş.Bakalım nereye kadar gidecek...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iceberg
    iceberg's avatar
    Erkek

Asker bunu yazdı:
    pkk olmasaydı bize dolaylı yoldan kaybettirdiği 300 milyar dolar cebimizde olurdu.bu parayı eğitime,teknolojiye yatırsaydık Türkiye şuan bu durumda olmazdı.

O 300 milyar doların eğitim, teknoloji ve sanayide geri dönüşümü olduğunu düşünürsek ben 1 trilyon dolar olarak bakıyorum. 25 senelik bir katma değer olduğunu düşünürsek pek uçuk bir rakam değil bu. Aselsan'a, üniversitelere verseydiniz bu parayı teknolojinin de silahın da kralını yaparlardı bize. Ama sadece maddi zararı. Hiçbir Türk evladının canı parayla ölçülemez.

Akıl verme para ver a.q.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Ordu zaten Kendi Stratejilerini geliştiren bir kurumdur, ille Pkk gibi bi illet oh iyi geldi arada bir silkeleniyoruz anlamında düşünmek hem gereksizdir, hemde iyi bir düşünce değildir, zira onca boşa şehit düşen gençlerimizin ana babasına bide bunu soracan.

Kardeşlerim Pkk illeti, ile Ordumuz nasıl başa çıkabilmek için gayret sarfediyor ise, aynı şekilde Pkk sızda olası bir düşman ülke müdahalesine karşı gelebilecektir. Öyle şey olmaz, Pkk olayıın tarihe gömülmesini istiyoruz. Ayrıca Devlet Pkk konusunda hantal da değildir, Gerçi so tezkere kararı olayı kafaları karıştırıyor ama Olay Arada Pkk ile bağlantısı olmayan Kürt Asıllı Türklerin zarar görmemesi için konu cidden zor bir konudur yinede başarı elde edilmesi emsal diğer ülkelerin durumlarınıda hesaba alırsak son derece mücadele iyi diyebiliriz.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    mantıken doğru ama tabiki buna sevinecek değiliz...

Dalgasız denizde herkes kaptan.
Toplam Hit: 3986 Toplam Mesaj: 22