folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder "PKK" Yoksa Türkiye"Nin Kendi Oyunu Mu?



"PKK" Yoksa Türkiye"Nin Kendi Oyunu Mu?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Aralık/2007
    Erkek

    Evet arkadaşlar,

    Gerçekten aklım almıyor. Neden diyeceksiniz...


    Televizyonlarda veya internet sitelerinde sıkça karşılaşıyoruz. Bir gazeteci/araştırmacı gidiyor kandilde, gabarda PKK'nın en üst düzey yöneticileri ile görüşüyor, onların yerini tespit ediyor, iletişim kurarak konuşma ve röportaj teklifinde bulunuyor...

     

    Diyeceğim şu, söz gelimi götüboklu gazeteciler bile PKK'nın en üst düzey yöneticilerine ulaşıyor, stratejik noktalarda röportaj yapma imkanı buluyor. Bu insanlar bulabiliyorken KOSKOCA TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ bu insanların yerini neden tespit edemiyor...

     

    Sadece AKP hükümeti değil Ecevit'te, Demirel'de, Çiller'de bunun önüne geçemedi. Gidin gazeteci gibi yerlerini tespit edin yok edin! Bana PKK'yı yok etmek bu kadar zor gelmiyor...

     

    Aklıma takılan soru ise şu! Bu anlattıklarımdan da yola çıkarak sizce PKK, Türkiye'nin bir oyunu mu? Ya da gizli güçler kim olabilir sizce?

     

    Ahmet Türk'ün ERMENİ asıllı olduğu ve PKK'nında ASALA gibi ERMENİ projesi olduğu iddia ediliyor. Yanındaki Milletvekilleri ise SÜRYANİ! yani tam bir islam düşmanları...

     

    Evet görüşlerinizi bekliyorum uzun uzun tartışmaya varım...


    Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 20/Ocak/2003
    Erkek

    gazeteciler pkk liderleriyle nasil irtibata geciyor ? hic dusundun mu ?


    pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mayıs/2008
    Erkek
    Durum açık acizbi gazeteci röportaja gidiyor onun varlığını dünyaya duyurmak için,  Mehmetcik ise canını almaya gidiyor yiğitse çıksın karşına.

    Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Mart/2008
    Erkek
    o değilde gece radyoda kanal ararken bi programa denk geldim hani hem televizyon hem radyoda ortak yayın olurya onlardandı. adamın biri. türkiye pkk nın bitmesini istemiyor cunku 700.000 e yakın maaşlı askeri personeli ne yapacaklarını soruyordu. yani ona gore pkk biterse bu adamlar ne olacakmış. yani bunlara maaş vermelerini pkk sağlıyormuş.

    böyle bir düşünceye heralde söylenecek bir söz yok bu adamın derhal hastaneye fln yatırılması gerekiyor.
    bide o programı bulursam iyi olacak :|

    dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Temmuz/2007
    Erkek
    zaten terör örgütü mensuplarının müslüman olabileceğini hiçkimse iddia edemez. içinde Allah inancı ve korkusu olan hiçbir kişi veya kuruluş terörizmi düşünmez düşünemez. Pkk nın ilk çıktığı 1984 yılında bile bunun bir ermeni kökenli olduğu iddiası sık sık söylenmişti. Devlet bunun için yıllarca araştırma yaptı elebaşı albullah öcalanında soyunun ermenistana dayandığı iddia edildi. Sonuçta ortada kesin kanıtlar yok her kim olursa olsun her ne olursa olsun pkk terör örgütü yıllardır halkımıza özellikle güneydoğuda yaşayan insanlara çok acılar çektirmiştir. Birçok ocak söndürmüştür. İstedikleri sonuçlara ulaşamadıklarını ve ulaşamayacaklarını kendileri de anlamış olup artık pkk yı silahlı bir örgütten sıyırıp daha ağırlıklı olarak politik yönüyle devleti içten yıkmaya çalışan bir örgüt olma çabası içine girmişlerdir. Bu oyunları halkımız çok iyi sezmektedir ve kardeşi kardeşe kırdırma oyunlarını boşa çıkarmaktadır. Ergenekon terör örgütü de pkk nın ve diğer terör örgütlerinin bir uzantısıdır. Silahlı mücadeleden bir sonuç elde edemeyeceğini anlayan karanlık güçler devletin içine sızarak, aktif siyasete katılarak kendi düşüncelerini milyonlarca seyircinin önünde alenen dile getirmekten çekinmemektedir. Bugünün demoktatik toplum partisi geçmişte kapanan hadepin dehap'ın dep'in devamı niteliğindedir. Söylemleri ve hareket tarzları ile maksatlarını çok açık bir şekilde ortaya koymaktadırlar. Lütfen toplum olarak bunları görmezden gelmeyelim ve bu tip bizim aramıza kin ve nifak tohumları ekmeye çalışanlara prim vermeyelim. Bunun yolu da Türk halkının birlik ve beraberliğinden geçer...

    Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2007
    Erkek
    Hiçbir ülke kendine zarar vermek için terör örgütü kurmaz veya buna destek vermez.Terör örgütleri günümüzde emperyalist devletler tarafından bazı gelişmeye yönelik ülkeleri yıpratmak amaçlı kurulan örgütlerdir.Bu örgütün finansörleri Amerika,Rusya,Yunanistan,Ermenistan,Suriye,Irak gibi ülkelerdir.Ayrıca şu konuya geleyim.Bu gazeteciler sohpet yapıyo vs. demişsin.Bunların yani tam olarak liderlerinin barındığı bir yer yok.Yani adamlar bir çoğrafya üzerinde yayılmış şekildeler.Sürekli yakalanmamak için yer değiştiriyolar.Bunların dışında Avrupa ülkelerinde ellerini kollarını sallayarak geziyolar.Yani kmlerce kare bir yerde direk bulayım kafasına bombayı patlatayım olayı söz konusu değil.Öyle bu işler kolay değil.Ayrıca islam düşmanları demişsin.Lütfen ülkelerinin ülkemizde yapmış olduğu oyunları bu ülkedeki insanlara sen yaptın diye yansıtmayın.Benim o kadar çok tanıdığım ermeni vatandaşım varki ülkelerine gönülden bağlılar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2008
    Erkek
    bu ülkede 30-40 yıldır öyle şeyler oluyor öyle şeyler dönüyor ki ben akıl sır erdiremedim.

    ..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ocak/2010
    Erkek

    bir tarafta pkk nın hükümet tarafından bitirlmediği iddaası var. iddaa şu

    Türkiye bünyesinde şuan cok fazla hali hazırda asker barındırıyor ve biz ab ye girmeye calışıyoruz eğer pkk olmasa biz hali hazır da o kadar asker bırakamayız bıraktırmazlar.

    bir tarafta pkk nın bitirelemeyeceğini savunan insanlar var onlarsa

    eğitim doğuda batıdaki gibi olmadıkca insanlar dağa kacmaya devam edecektir şeklinde..

     

    peki asıl sorulacak soru şu pkk üzerinde abd silahlarının seri no su olan silahları kullanıyorsa ve sende terörü ülkende bitirmek istiyorsan sorunu neden biraz da dışarı da aramıyorsun da amerikanın köpeği oluyorsun  ??


    insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    Paranoiattack bunu yazdı:
    -----------------------------
    o değilde gece radyoda kanal ararken bi programa denk geldim hani hem televizyon hem radyoda ortak yayın olurya onlardandı. adamın biri. türkiye pkk nın bitmesini istemiyor cunku 700.000 e yakın maaşlı askeri personeli ne yapacaklarını soruyordu. yani ona gore pkk biterse bu adamlar ne olacakmış. yani bunlara maaş vermelerini pkk sağlıyormuş.

    böyle bir düşünceye heralde söylenecek bir söz yok bu adamın derhal hastaneye fln yatırılması gerekiyor.
    bide o programı bulursam iyi olacak :|

    -----------------------------

    baba bu gazeteci eğer uğur dündar olsun yemin ediyorum bir daha ziklemem.Böyle saçma birşey olabilir mi ya ?

    Gönderilen vergi belli askeriye.Askerler gemi yapar korsan avlamaya gider yine gider.Filistine gider israille çatışır..Sorun yok eğer savaş gerekiyorsa olur her zaman.FAkat sorun bundan kaynaklanmıyor.Sorun şu;

    Pkk bitiremediler neden ?? Onca para harcandı başka şeylere harcansaydı ?? Bana göre mitin bokluğu çok.Bir şey yapamayan sözde milliyetçi adamlardan oluşan saçma bir kuruluş.

    Cia, mossad, kgb tarzında yapılanmaya girip saha görevleri yapacaktı.Pkkya destek veren ülkelerde terör örgütlerine destek sağlayacaktı.Diyeceksiniz ki para yeter mi ?? Eh kardeşim bu devlet bunu isterse yapar.Bor'umuzda var,  petrolümüzde, fabrikalarımızda.Fakat kimsenin işine gelmedi.

    Millet vekili olmak için şerefsiz olmanın gerektiği bir ülkede başa kim gelirse gelsin yavşak olacaktır.Bu yüzden pek umut bağlamayın.Benim tek umut bağladığım adam kılıçdaroğlu başka kimsede değil.

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2007
    Erkek

     Bu işler o kadar kolay mı sanıyorsunuz ?.Suanda pkk nın kac tane acılımını biliyormusun ?.Kamoyu sadece vitrini görür,gerisini düşünmez.Geniş kitleler filozof degildir derinlemesine düşünmez.Onlar için devlet vardır vede devletin düşmanları.Devlet babalarıdır,düşmanları ise yok edilmedilidir.Yüzlerce yıllık devlet ve onun sistemi içinde yetişen insan için "he tamam gazeticler görüştü onların yerine TSK gitsin öldürsün zafer bizim olsun" der.Fazla yadırgamıyorum.

     Bugün gazeteleri elinize alın,televizyonu acın.Okudugunuz ve gördügnüz o tüm adamların geçmişini bir araştırın bakalım."Birandlar,fatihler,altanlar...."Bu adamların hesapları incelensin gelirleri kontrol edilsin.Görüceksiniz hangi dönem olursa olsun kimin yanında olduklarını.Hatta bazıları Türk vatandaşı bile degil.Suan da dünyada basın özgürlügü vs ile bu insanlar senin can düşmanının yanına bile sokulabilirler.Çünkü onlar bizim degil,efendilerinin köleleri.Hani sanki pkk sadece bir yöresel olusumus gibi bakılmasın olaya.Bu adamlara musahale edemezsiniz çünkü bagırırler "demokrasi" diye.Dokunamazsınız yırtınılar "basın özgürlügü" diye.Tıpkı pkk gibi bu adamlar ve onların köpekleri bölgelsel degil uluslarasıdır.

    Kaldı ki pkk'ya Türkiye oyunu demek cahilliktir.Ülkenin suan ki siyasal konjokturu için de yukseltilen siyasal rejim TSK'nın bir numaralı düşmanıdır.Medya da ve televizyon da kemkleşmiş libareller kimlerin yardakcılıgnı yapıyorsa.Düşünmeyen geniş kitlerde onların gösterdigini oldugu gibi kabul edicektir.Yoksa pkk oyun mu söylentileri çıkmaz dı bile.Bunlarn hepsi ve bir kaç söylenti daha bu günlerin siyasal rejiminin liberaller üzerinden halka empoza etmek istedigi düşüncelerinin mantıga uydurulmaya calısmasının bir ürünüdür.

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Mart/2008
    Erkek
    Türkiye'de yıllardır bazı dolaplar dönüyor ve bu dolaplar dönerken etrafına bağlanmış keskin kılıçlar masum insanları kesiyor!

    Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
Toplam Hit: 3169 Toplam Mesaj: 23