folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder PKK"Lıdan TSK"Ya Büyük Hakaret

PKK"Lıdan TSK"Ya Büyük Hakaret

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    PKK'lıdan TSK'ya büyük hakaret

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) terör örgütü PKK'nın kamplarına yönelik düzenlediği sınır ötesi kara harekatında öldürüldüğü iddia edilen 'Ape Hüseyin' kod adlı Kadri Çelik, örgütün yayın organı Roj Tv'de ortaya çıktı.

Öldürülmedi ROJ TV'de 08 / 03 / 2008 09:20

Öldürüldü denilen 'Ape Hüseyin' ortaya çıktı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) terör örgütü PKK'nın kamplarına yönelik düzenlediği sınır ötesi kara harekatında öldürüldüğü iddia edilen 'Ape Hüseyin' kod adlı Kadri Çelik, örgütün yayın organı Roj Tv'de ortaya çıktı.

Dağlıca'da 12 askerin şehit olduğu saldırının emrini veren örgütün üst düzey sorumlularından terörist Kadri Çelik, Mehmet Çiğin ABD'nin emri ile değil teröristlerin direnmesiyle geri çekildiğini iddia etti.

Terör örgütünün televizyonu Roj TV'de yayınlanan Rojaktüel programına verdiği görüntülü röportajda Çelik, kara harekatını anlattı.

Teröristlerin kara harekatına büyük bir hazırlık içinde girdiğini ileri süren Çelik, operasyonun boşa çıkarıldığını savundu. Teröristlerin operasyon sonucundan dolayı büyük güç aldığını iddia eden Çelik, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne hakaretler yaptı.

Terör örgütünün televizyonu Roj TV'de yayınlanan Rojaktüel programına verdiği görüntülü röportajda Çelik, kara harekatını anlattı.

Teröristlerin kara harekatına büyük bir hazırlık içinde girdiğini ileri süren Çelik, operasyonun boşa çıkarıldığını savundu. Teröristlerin operasyon sonucundan dolayı büyük güç aldığını iddia eden Çelik, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne hakaretler yaptı.

Öte yandan terör örgütü, Genelkurmay Başkanlığı ile siyasiler arasında yaşanan gerginliği lehinde propaganda yapmaya başladı.

Teröristlerin kara harekatında büyük başarı yakaladığını ileri süren terör örgütü, bu başarının Ankara'yı karıştırdığını iddia ediyor. Roj Tv başta olmak üzere örgüt yandaşı internet sitelerinde sürekli Genelkurmay ile siyasi parti başkanlarının yaptığı açıklamalar veriliyor.

Kuzey Irak'a yapılan 8 günlük operasyonda 126 mağara, 290 sığınak, 12 komuta merkezi, 11 muhabere tesisi, 6 eğitim tesisi, 23 lojistik tesis, 18 ulaştırma tesisi, 40 hafif silah mevzii ve 59 uçaksavar mevziinin tahrip edildiği açıklanmıştı.

Ayrıca operasyonlarda Zap'ta bulunduğu istihbaratı alınan 300 teröristten 240'ı öldürülmüştü. STAR

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    punisher35
    punisher35's avatar
    Erkek
    60 kişinin arasından bi de bu hıyar mı kurtulmuş.Şerefsiz köpeek...

DAHİLİK ALIN TERİDİR
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

öylesine yorum yapıyorum.diyecek birşey yok zaten tutuklansada farketmez.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    ne kadar aptal bir medyamz var.kaynağı belli olmayan bir iddayı gerçekmiş gibi yayınladılar.herkesi sevindirdiler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    ne mağlum herifin yaşadığı belki zamanında çektiler görüntüyü ? şimdi geberdi, ölüsü üzerinden propaganda yapıyolar ?  zaten star ıda hiç sevmem. jayde ye katılıyorum. salak bi haber

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    gereksiz bi haber konu açmaya bile değmez yorum yazmayacaktım ama silinmesini istediğim için yazıyorum..

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:
    -----------------------------
    ne mağlum herifin yaşadığı belki zamanında çektiler görüntüyü ? şimdi geberdi, ölüsü üzerinden propaganda yapıyolar ? zaten star ıda hiç sevmem. jayde ye katılıyorum. salak bi haber

Katılıyorum belki önceden çekildi ! TSK onlara ağır darbe vurudunu herkes biliyor ama yinede altda kalmamak için böyle salakça bir haber yapmışlardır bence . TSK kötülemek için.

Adamların Aklı olsa zaten Türkiye 'ye bulaşmaz aq

+

Adamın tipte walla tam hıyar :/ 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı:
    ne mağlum herifin yaşadığı belki zamanında çektiler görüntüyü ? şimdi geberdi, ölüsü üzerinden propaganda yapıyolar ?  zaten star ıda hiç sevmem. jayde ye katılıyorum. salak bi haber
    yok usta adam harbiden yaşıyor ben izledim programı şey diyodu amerika çekil dedi bush çekil dedi çekildi tsk ben buna katılmıyorum dedi tsk amerika söyledi diye çekilmedi dedi büyükanıt tereyağından kıl çeker gibi çekildik felan dedi. yani bunları önceden bilmesi imkansız büyükanıtın harekat sonrası sözlerini söyledi çünkü. ayrıca göre çok ağır bi yenilgi alışmışız tsk bu yüzden çekilmiş zap bizim için cehennem felan oldu diye zırvladı.
    yani adam cidden yaşıyor operasyon sonrası söylenen sözleri söyledi kapçuk ağız

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek
    bu herif tam bir patlıcana benziyor

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek

medyaya bak çay demle:)

roj tv ile bizim medyadan daha işler yapıyolar şerefsizler mezar olsun onlara o kanal. 

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek
    bu insan bile denilmeyecek yaratık için ne yazayım bilemiyorum

OYUN BİTİNCE ŞAH DA PİYON DA AYNI KUTUYA KOYULUR... ÜŞENİYORUM ÖYLEYSE YARIN...
Toplam Hit: 4004 Toplam Mesaj: 12