Plague İnc.(PC)
-
Kendi hastalığımızı(virüs,bakteri fungus vb.) yaratıp tüm dünyaya yayıyoruz.Güzel bir strateji oyunu denemenizi öneririm.
Oyun günümüz dünyasında geçiyor ülkelerin sosyo-ekonomik durumları gözönüne alınmış hava ve deniz yolları çizilmiş.
Yayıldıkça DNA puanı kazanıp hastalığa ekstra özellik ekleyip buluşma rahatsızlık veya ölüm riskleri arttırmak mümkün
Ukraynaya virüs atıp kan yolu ile bulaşma özelliği eklerseniz türkiye paramparça oluyor :D
Torrent link 120mb (Avira ile uyarı vermedi temiz)
http://kickass.to/plague-inc-evolved-3dm-2014-pc-eng-t8794190.html

-
Haci ben böyle oyunları çok seviyorum.Tentecla war'mıdır nedir öyle bir flash oyun oynamıştım.Sarıyor bu tip oyunlar saol.+rep .d
-
İndiriyorum. Bende seviyorum bu tarz oyunları :)
-
özellikle bu cümleden nasıl bir millet olduğumuzu anladım :D
"Ukraynaya virüs atıp kan yolu ile bulaşma özelliği eklerseniz türkiye paramparça oluyor :D "
teşekkürler hocam eline sağlık
-
kurdum açıyorum steam istiyor. oynayamıyorum. niye böyle yapıyor?
-
Benimkide hep bakteri öteki virüsler kilitli onları nasıl acıcaz ?
-
Haci bütün ülkelere yaydım virüsü.Sonra ölümcüllüğünü arttırdım ama baştaki gibi dna point gelmiyor.Gelmesi gerekir mi ?
-
Prometheus bunu yazdı
Aynı sorun bende de var.
Nasıl çözebiliriz?
-
android le uğraşa uğraşa bitirmiştim bu ounu baya zaman alıyor
-
steam isteyenler sadece speed mod falan main game seçili iken continue deyince giriyorda ben bu dünyayı 2 kere yok ettim hala açılan bişi yok kaldık bakteride :D
-
ercag bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
Aynı sorun bende de var.
Nasıl çözebiliriz?
Hocam ona gore idareli kullanip stratejik davranman lazim.. En basit şekilde hastalik belli oranda yayilana kadar ölümcül olmamasi lazim ki tedavi cabuk gelistirmesinler.. Vs vs hastalik tipine gore harekey etmek lazim :)