Platonik..
-
uffff nası desem ne desemde çıksam şu işin içinden?
başmdan 1 tane büyük bi aşk geçti ya değer bilmedim ya da sevdiğimi gösteremedim.. yani öle deniliyodu.. unuttum gitti!
2. side bu oldu galiba ama bi türlü açılamadım üni hayatım boyunca hatta..
o benim için ulaşılmaz bişi ama gelin görün bu gönül işde otada konuyo "bok"ada..
eğer yanlş anlamadıysam sınıftan bi arkadaşm daha onu seviyodu en azından hareketleri davranışları onu gösteriyodu..
23 ekim doğum günü yani perşembe günü hediyesi hazır elimle veremicem biraz uzak olduğu için kargoyla göndericem mecbur..
beklediğim günde 23 ekim doğum günü için değil doğum gününden sonra tamamen muhabbeti kesmek için..
kesmem gerektiğini düşünüyorm bu böle devam etmez edemez.. ya da ben ettiremem..
şimdide doğum gününden önce kendimden soğutmak için uğraşıyrm soğuk cvplar veriyorm msjlarına laf sokuyorm fln..
sanki daha çok yakınlaşyo bana :S
şimdi müritler mürideler sizden akıl istiyorum beynim durdu yapmam gereken nedir hiç bilmiyorm sadece aklımda bunlar var düşünme yeteneğimi kaybettim sanki aklımdan çıkmıyo o sadece o var ):
çok fazla doluyum dokunsalar ağlicam sanki :S
aşk bumu_?
şimdiden teşekkürler herkese..
-
Gidip acilsana,kendini yiyip duracagina :S Kabul etmezse siradaki gelsin diyecen bu kadar basit :) 6,5 milyar insan var yav bu gezegende...
-
olmuyo işde:S
6.5 milyar insanında bayan olduğu açıklandımı? :|
-
3 milyar olsun bayan sayısı az mı?
-
yaw banane dünya üzerindeki bayan sayısından x|
-
zaten 3 milyarın hepsi senin akranin degil.
yaşlılar filan da giriyo o rakama ^^
-
100 milyon olsun azmı? türkiyedede 10 milyon olsun azmı :D
-
Oradaki durum su,simdiki hatun disinda birsuru hatun var gezegende.Ve iclerinde sana cok deger verecek,sevginin karsiliksiz kalmayacagi vs.. hatunlarda mevcut. Zamanimizi bizi hak etmeyen insanlarin pesinden kosarak harcarken,bizi mutlu edebilecek insanlar gozumuzun onunden gecip gidiyor ama biz onlari fark etmiyoruz bile :)
-
ulan şuraya ciddi bi konu açmaya gelmiyo heee x| dashshaka sarıyonz hemn (x
istemiym olm onnarı 100 milyonda olsa 6.5 milyar kızda olsa istemiym onnarı aaaa
neese moralim bozulduğu zmn şuraya konu açiim ben (x
dashakınızı yesin o 100 milyon kız sizin xD
-
amk ben bu kadar dertli olcam (ki dertliyim bkz: ve fox halen aşık) benim postumun altında taşak geçilecek hacklerim lan o siteyi :D
adamım bizim bu başımıza gelenler şıp sevdi olmadığımızdan az ama öz seviyoruz. lanet olsun.
-
sevgili kardeşim sana gerçkler hakkında bi kaç satır yazıp defolup gitmek istiyorum :) ya abi kız milleti %99u için konuşuyorum aşık kör olmuş erkek istemiyor,istiyorz diye duyarız bazen ama inanmayın.onların bu kanında dogasında var eziyet çeken taraf kendileri olmak istiyorlR.yani güçlü kendine güvenen onu beğenmeyen,sen olmasanda benim için çok kız var piyasada havasını estirmeni isitiorlar.
eğer aşık adam olursan kusura bakma ama pek te sana yanaşmıyorlar.kendine güvenen etrafında başka kızlarda olabilecek erkekleri tercih ediyorlar.niyemi?? sen kendine güveniyorsundur.ozaman şöyle düşünüyor bu beni beğendigine göre ben gerçekten güzelim iyi biryim değerliyim.yok sen ezik kalırsan.niye senle uğraşşınki sen zaten elindesin.
bunlar gerçek tecrubelerden ibarettir.
durumuna gelince kesinlikle hediyeymiş süpriz aşk ilanıymış bunlar yalan oldu artık.bi şekilde dikkatini çekip sana yaklaşmasını beklemelisin.yani aslında o seni tavlamaya çalışmalı ozaman işler rutin çalışıyor.