Play Station 4 Satan?
-
Bence her çocuğun bu dolandırıcılığın tadına bakıp hayatın gerçeklerini anlamalı. Kaseti üfleyerek atariye takmayı ve adaptör çok ısınınca adaptörü buzdolabında soğutmayı öğrenmesi gerek.

-
Xbox series s almani oneririm. Gamepass gibi bir nimet var. PS nin aboneligi cok pahali ayrica series s yeni nesil konsol her turlu oyunu calistirir. Ayrica Microsoft oyun camiasinin balinasi oldu onune gelen firmayi kacirmadan satin aldi. Her firma muhakkak MS in series s ine gore gerekirse oyunlarini downgrade yaparak cikartacak. Sony nin kendine ait exclusive oyunlari vardi. Onlari da PC ye port etmeye basladi bir ozellligi kalmadi.
PS4 yerine xbox series s en mantikli karar. Paran var ise series x
-
mkyb bunu yazdı
Bence her çocuğun bu dolandırıcılığın tadına bakıp hayatın gerçeklerini anlamalı. Kaseti üfleyerek atariye takmayı ve adaptör çok ısınınca adaptörü buzdolabında soğutmayı öğrenmesi gerek.

Atarisi var zaten. Öğreniyor yani merak etme.
Fikirler/bilgiler için teşekkürler. Xbox s bakıyorum.
-
blackhammer bunu yazdı
Xbox series s almani oneririm. Gamepass gibi bir nimet var. PS nin aboneligi cok pahali ayrica series s yeni nesil konsol her turlu oyunu calistirir. Ayrica Microsoft oyun camiasinin balinasi oldu onune gelen firmayi kacirmadan satin aldi. Her firma muhakkak MS in series s ine gore gerekirse oyunlarini downgrade yaparak cikartacak. Sony nin kendine ait exclusive oyunlari vardi. Onlari da PC ye port etmeye basladi bir ozellligi kalmadi.
PS4 yerine xbox series s en mantikli karar. Paran var ise series x
Ms ne kadar her iki konsolada cikmasi gerektigini soylesede downgrade yapamayacaklari oyunlar da olacak. Hatta gecenlerde podcast dinlerken bir oyun adi zikredilmisti ama adini simdi hatirlayamadim, muhtemelen dediklerinden kendileri de pismandir.
Ben yine kirilabilir ps4 tarafindayim, sadece cihaza para verip baska hicbir giderin olmayacak.. call of duty, fifa, minecraft, minecraft dungeons, tekken, street figther, gta, god of war, horizon zero down, it takes two, uncharted, rdr, last of us... omur gecer bu oyunlarla..
-
sırf mario için nintendo swich alasım var :D satayım diyorum ps5i alayım ama bilemiyorumda
-
KaptaN bunu yazdı
sırf mario için nintendo swich alasım var :D satayım diyorum ps5i alayım ama bilemiyorumda
switch eğlenceli gözüküyor ama handheld konsollar bence sürekli yer değiştirmeyen biriysen gereksiz
-
yalinyalniz bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
switch eğlenceli gözüküyor ama handheld konsollar bence sürekli yer değiştirmeyen biriysen gereksiz
orası öyle , ama dock olayı var tv ye bağlayabiliyon hatta ek joystick filanda takabiliyon
-
KaptaN bunu yazdıyalinyalniz bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
orası öyle , ama dock olayı var tv ye bağlayabiliyon hatta ek joystick filanda takabiliyon
switch2 gelene kadar ben almamayı düşünüyorum, dock olsa da ps4 xbox tarzı yüksek oyunlar oynatmıyor konsol çünkü
-
Ses de onemli bence xbox 360 almistim sanki helikopter calisiyodu evde, ps4 icinde sesli calisiyor diyorlar, series s kulagini dayasan zor duyuyosun sesi diyorlar, ne istedigini bilmeyen biri icin en iyisi series s bence
-
mkyb bunu yazdı

Bunun kazigini zamaninda arkadasla biz yemistik, pokemon zamanlari, pokemon oyunu cikmis gittik 7 tane kaset uste para verip aldik pokemon karakterli mario benzeri bi oyun cikmisti, select ve starta basinca bir ust levele atliyordu bir de, 3 bolumluk sacma sapan bi oyunu cakmislardi bize, bendeki adaptoru götürüp sirayla dolaba atiyoduk, evlerimiz bitisikti benim oynadigim oyunu kanaldan bulup evde izliyomus sen şunu mu oynadin bugun dedi nerden bildin falan demistim guzel zamanlardi:)