Play Store Haricinde Başka Yerden Program İndirmeyin (TEAM A-N-T-I-P-I-R-A-C-Y)
-
tosun bunu yazdıSARI bunu yazdı
http://www.androidauthority.com/anti-malware-app-av-tests-mobile-security-159284/
burdan en iyi anti-virüs programı TrustGo: Mobile Security 1.3 olarak seçilmiş ben bir yıldır bunu kullanıyorum sizede tavsiye ederim...
Çok fazla kasıyor trustgo . Bana göre en iyisi DR. Web . 5 aydır kullanıyorum
herhangi bir kasma ile karşılaşmadım ben, telefon modelin ne.
-
bilmiyorum neden ama telefonda hiç antivirğs kullasım gelmiyor. gereksiz gibi hissediyorum.zaten blackmartı sadece türkiyede gorunmyen ücretsiz uygulamalar için kullanıyorum. onun haricinde güvendiğim gibi kac site var apktop gibi oralardan buluyorum apkları
-
Hocalar , indirdiğimiz apk ları pc üzerinden tarayacak bir program var mı ? , varsa hiç uğraşmayalım telefona virüs programı kurup kasmasıyla
-
Ersin hocam bu wifikill uygulamasındada Truva atı diyor silsem mi kiii
-
beyler blackmart'ta yorum bölümü nerede? Bi program indirecem, yorum bölümü yok.
-
Ka1nsha bunu yazdı
Ersin hocam bu wifikill uygulamasındada Truva atı diyor silsem mi kiii
yok hocam truvalı değildir o bence programın yapısı gereği truva olmak zorunda zaten
-
Geçmiş olsun hocam Blackmarta güvenilmeyeceğinin kanıtı olmuş.
Permission remover gibi programlar işe yarayabilir bir nebze aslında
Antivirüslerin işe yarayacağını pek zannetmiyorum anca çok yaygınları bulurlar.
Karakule hocam birşey merak ediyorum program Superuser yetkisi istedi mi ?
Birde izinlerinde neler var?
-
OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı
Geçmiş olsun hocam Blackmarta güvenilmeyeceğinin kanıtı olmuş.
Permission remover gibi programlar işe yarayabilir bir nebze aslında
Antivirüslerin işe yarayacağını pek zannetmiyorum anca çok yaygınları bulurlar.
Karakule hocam birşey merak ediyorum program Superuser yetkisi istedi mi ?
Birde izinlerinde neler var?
istedi hacı evet dedim ben de çünkü program gizli kamera kayıt programıymış gibiydi yani açılır açılmaz ayarlara girdi ayar yaptı arama tuşuna basılı tut dedi basılı tuttum ekran gitti sonra olanlar üstte yazıyor işte :) izinlerinde her bok olması lazım kafadan kayıt için sd kartı kullanacaktır o bile yeter zaten
-
KaRaKuLe bunu yazdı
istedi hacı evet dedim ben de çünkü program gizli kamera kayıt programıymış gibiydi yani açılır açılmaz ayarlara girdi ayar yaptı arama tuşuna basılı tut dedi basılı tuttum ekran gitti sonra olanlar üstte yazıyor işte :) izinlerinde her bok olması lazım kafadan kayıt için sd kartı kullanacaktır o bile yeter zaten
Superuser kabul edince isteğe gerek kalmıyor :D izinleri kapatsan bile
rm -rf ./*
komutu ile dağıtır ortalığı :D demekki belli sitelerden program indirmek lazım :D
-
Comodo kullanın