Playstation 3 (320 Gb) 4 Adet Joystick İle Satılık.
-
Arkadaşlar paraya hepimizin ihtiyacı vardır.Bu nedenle bende paraya ihtiyacım olduğu için şu sıralar kullanmadığım Playstation3 cihazımı 4 joystick ile satıyorum.
600 TL'dir fiyatı.İlgilenen arkadaşları bekliyorum."İstanbul"
FİFA 2015,PES 2013 VE GTA 5 İle birlikte.Kırılmamıştır.Nasıl kırılır veya kırılabilir olduğun bilmiyorum.Cihaz Ev kullanımıdır.
TheRunZex tarafından 20/Şub/16 19:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam pmye bakarsan
-
Pm ye dönüş yaptım hocam.
-
Biraz daha ayrıntı verebilir misin ? Oyunlar dahilmi , Ps3 kırılmış model mi veya kırılabilenlerden mi, kozmetik ve donanımsal sıkıntılar var mı , Yorgun mu kafe çıkması mı ev kullanımı mı bunlara da cevap verebilirsen çok daha güzel olur. iyi Satışlar.
-
Fifa 2015,Pes 2013 ve GTA 5 OYUNLARI İLE BİRLİKTE VERİYORUM.Kırılabilme olayını bilmiyorum denemedim.Ev de kullandım cihazı cafe çıkması değil.Teşekkürler.
-
orjinal kollardan birini bana satsana hocam :) Zaten alan 4 kola ihtiyaç duymaz :)
-
Hocam zaten 2 kol sifir gta5 icin almistim diger ikiside pes icin sadece joystick satmiyorum :)
-
Bu kirilabilen olup olmadigini nasil anlariz ? Kirilabilen ise talip olabilirim ama pazarlik yaparim sunnettir :)
@nazim
Alirsam eger kola kesin talip misin :)
-
Kreyzi bunu yazdı
Bu kirilabilen olup olmadigini nasil anlariz ? Kirilabilen ise talip olabilirim ama pazarlik yaparim sunnettir :)
@nazim
boş senete imza gömülür mü hocam :) sen adamla pazarlığını yap , bende senle yapayım herkesler mutlu olsun :)
o siyahlardan biri için fiyat belirle önce ordan yürüyelim :) Hatta güzel fiyat ver 2 tane alırım belki işime yarar :) niye gaza geldim bilmiyorum :) -
Kreyzi bunu yazdı
@nazim
lan.. şu an kendimi yüksek mal ilan edicem :) pm atan senmişsin ya la. dur dur :)
-
MaviGozluDev bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
@nazim
boş senete imza gömülür mü hocam :) sen adamla pazarlığını yap , bende senle yapayım herkesler mutlu olsun :)
o siyahlardan biri için fiyat belirle önce ordan yürüyelim :) Hatta güzel fiyat ver 2 tane alırım belki işime yarar :) niye gaza geldim bilmiyorum :)Bi modeli ogrenip arastirayim sonra konusuruz hocam. Ama sana boya lazim alacagin kollari boyatmak icin :B ps alip siyah kollari satarsam bu sefer ben agir mal hissederim kendimi :F