Pmyo Basvuruları Hk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

ben basvurmayı dusunuyorumda, ama suanda devam eden bi okulum var, yani cukurova universitesinde okuyorum kaydımda devam ediyor, herhangi bi sorun cıkar mı acaba? ona gore yatıracam sınav parasını ona gore ugrasacam

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

çıkmaz sanırım hocu

buraya mail adresini yaz tbtdeki polis arkadaşlar yardımcı olur belki

pm ile ifşa olmaya gerek yok :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

çıkmaz sanırım hocu

buraya mail adresini yaz tbtdeki polis arkadaşlar yardımcı olur belki

pm ile ifşa olmaya gerek yok :)

bencede cıkmaz gibi cunku oraya resmi olarak kayıt yaptırdığımda okul donemi bitmiş olacak, yardımcı olabilecek var rotkerim/at/gmail.com  a mail atabilirler, gerçekten ihtiyacım var bu sene girmeye, ve son senem yaşdan dolayı, maillele ayrıntıları antablirim

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Hocu ogrenci isleri ile gorus universitenin kayit dondurma isini yapip yapmadiklarini.

Bazi universiteler (bu oran cok az diye biliyorum) pmyo icin kayit donduruyolar. Ama cogunlugu dondurmuyo lise diplomani alman gerektiginde. Ilisik kesmen gerekiyo tamamen uniden.

Pmyo da mutlak suretle lise diploma aslini kesin kayit zamaninda istiyo senden.

Edit: yanlis anladim sanirim, pmyo kayit isleri eylul ekim arasi yapiliyo. Sen o tarihe kadar sanirim mezun oluyosun ve diploma elinde oluyo degil mi ?

NoToLeRaNcE tarafından 19/Nis/14 13:37 tarihinde düzenlenmiştir

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Hocu ogrenci isleri ile gorus universitenin kayit dondurma isini yapip yapmadiklarini.

Bazi universiteler (bu oran cok az diye biliyorum) pmyo icin kayit donduruyolar. Ama cogunlugu dondurmuyo lise diplomani alman gerektiginde. Ilisik kesmen gerekiyo tamamen uniden.

Pmyo da mutlak suretle lise diploma aslini kesin kayit zamaninda istiyo senden.

dondurma işi uzun iş heyet kurul vs vs uzar .dönem başında yapman lazım dönem sonunda yapamazsın kayıt dondursan diplomanı alamazsın hangi bölümdesin sen bizim cocuklar var akademisyen çomüde çözemezsen sordururuz. 

bana kalırsa yapacağın iş okuldan kaydını aldırmak olur yanı okulla ilişik kestireceksin  diplomanı anca öyle  alırsındondurma ile alamazsın çünkü aktif öğrenciliğini pasif e çeviriyorsun özlük dosyan öğrenci işlerinde kalır

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

ozaman pazartesi hemen okulla gorusmem lazım. sıkıntı ya 3 4 gunde hallolmazsa eger :/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

ozaman pazartesi hemen okulla gorusmem lazım. sıkıntı ya 3 4 gunde hallolmazsa eger :/

Su da var hocam sen suan sinav kaydina gidiyosun,bu yuzden lise diplomasinin asli gibidir seklinde verilen suretide isini gorur.

Onemli olan dedigim gibi eylul civari sinavi kazanirsan kesin kayit zamaninda diploma asli lazim olacak sana.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    RotKerim bunu yazdı

Su da var hocam sen suan sinav kaydina gidiyosun,bu yuzden lise diplomasinin asli gibidir seklinde verilen suretide isini gorur.

Onemli olan dedigim gibi eylul civari sinavi kazanirsan kesin kayit zamaninda diploma asli lazim olacak sana.

eylule kalırsa hallederim ozamana kadar, ama istenen belgelerde fotokopi ve aslı diyor, az once adanadaki pmyo'nu aradım, ogrenc işerliyle bi gorusun, ogrenci belgeside işinizi gorebilir diyor net olmamakla birlikte, ki zaten aslı gibi belgesi de vardı zamanında yaptırmıstım nerde emin değilim ama

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    RotKerim bunu yazdı

eylule kalırsa hallederim ozamana kadar, ama istenen belgelerde fotokopi ve aslı diyor, az once adanadaki pmyo'nu aradım, ogrenc işerliyle bi gorusun, ogrenci belgeside işinizi gorebilir diyor net olmamakla birlikte, ki zaten aslı gibi belgesi de vardı zamanında yaptırmıstım nerde emin değilim ama

5-Lise mezunu olanlar Lise Diploması veya Mezuniyet Çıkış Belgesinin aslı ile birlikte fotokopisini veya tasdikli örneğini getireceklerdir

Tasdikli ornegi diyo hocam bak. Pazartesi git sabahtan 5 dakkalik isi var onun verilmesinde. Muhru basip fotokopisine veriyolar hemen. Basvuruda kolay zaten bi gun icinde halledersin. 

Ogrenci belgesi is gormez onlara guvenipte gitme o sekilde. En azindan bizim zamanimizda yoktu ogrenci belgesinin gecerliligi.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arslan25
    Arslan25's avatar
    Erkek

hocu kabul edıyolarsa buradan paylaş bende belki denerim.Gecen senelerde girdigimde vardı bi uni ögrencisi. ama nasıl yapmıstı ınan hatırlamıyorum

Asıl Güç Zeka, Sevgi ve Kararlılıktır. Bu Üç Etken İle Yenemeyeceğiniz Kimse Yoktur
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    Arslan25 bunu yazdı

hocu kabul edıyolarsa buradan paylaş bende belki denerim.Gecen senelerde girdigimde vardı bi uni ögrencisi. ama nasıl yapmıstı ınan hatırlamıyorum

hocam eger basvuracaksan internetten ön basvuru yap, http://pmyo.pa.edu.tr/

Toplam Hit: 1490 Toplam Mesaj: 15