Pnisher İçin Ücretsiz Host
-
Ücretsiz host veren siteleri yazarmısınız aldim bi yeri süreliymiş bütün prelerim getti :D
-
phisher
-
sen anladn onu :D
-
byethost.com
-
fileave.com. hostunu asla kapatmıyorla.r ben java downloader atmıştım siteye. aylarca ben bile girmedim siteye hiç ziyaretçiside olmadı tabi bu sürede java downloaderıda antivirüsler tanımaya başladı. ama genede hostu kapatmıyorlar. şu an 6-7 ayı geçiyor heralde. 50 mb limit var. ftp yok. web üzerinden kontrol ediliyor. direk link var.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
fileave.com. hostunu asla kapatmıyorla.r ben java downloader atmıştım siteye. aylarca ben bile girmedim siteye hiç ziyaretçiside olmadı tabi bu sürede java downloaderıda antivirüsler tanımaya başladı. ama genede hostu kapatmıyorlar. şu an 6-7 ayı geçiyor heralde. 50 mb limit var. ftp yok. web üzerinden kontrol ediliyor. direk link var.
-----------------------------Fileave...
Note: Accounts that are inactive for over 60 days will be removed. Please log in at least once a month to keep your account active.
Ayrıca Freehostia var...
-
biriniz şöyle güzel phisher scriptlerini versene şu hostta bi denesek.
-
justfree.com - host-ed.net
-
KILICH bunu yazdı:
-----------------------------pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------Fileave...
Note: Accounts that are inactive for over 60 days will be removed. Please log in at least once a month to keep your account active.
Ayrıca Freehostia var...
e bi zahmet 60 günde bi 1 jpg dosyası upload et :D yada bi siteye gir 2-3 kere :D -
yourfreehosting çok kullanılıyo kelek ama freelerin içinde iyi diyebilirim
-
noads.biz oldukça iyi bir free host sitesi (:
Edit : Yada İstersen adın.muminbook.net, adın.efq4n.com olarak domain + host verebilirim :D