Point Blank Oynayan Varmı
-
Merhaba arkadaşlar point blank oynayan varmı aranızda bana aug alınabilen bir üyelik lazım acayip hoşuyma gitti aug silahı :D takas yapabiliriz premium verebilirim
-
Var Var Fakat okadar ilgili değilimdir. :) Denemek amaçlı açmıştım canım sıkılınca girip oynuyorum :)
-
sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------
Var Var Fakat okadar ilgili değilimdir. :) Denemek amaçlı açmıştım canım sıkılınca girip oynuyorum :)
----------------------------güzel oyunda rütbem yüksek olmadıgı için aug silahını alamıyorum oımillet onunla patır patır indiriyor sikldiri boktan g36c ile idare ediyom :D,
-
Cok hek vardi bu oyunda biraktim.
-
vardı bi ara oynamıştım bayaa ama k.adı ve şifreyi hatırlamıyorum
mailime şifre yollattım k.adını yollmadı üzgünüm :D
olsaydı verirdim pre felanda istemzdi =)
-
LordVader bunu yazdı:
Cok hek vardi bu oyunda biraktim.
-----------------------------bide temiz wallhack bulsam süper olcak da içinde hep birşeyler gömmüşler adamlar backdoorlu yani
-
rütbe ile alamıyosun gidip ng ile yani para ile alabilirsin sitesinden..
ayrıca sana bişi diyim ve criss var yani aug un bi düşüğü oyundaki en iyi 2. silah
elinde aug bile osla çatır çatır indiremezsin oyuna adapte olmak lazım
ben ne adamlar gördüm 2. tabanca ile adamlar oynuyo 50-60 kill ( hack değil yanımda oynuyo )
o yüzden acele etme normal takıl
-
DestinatioN bunu yazdı:
vardı bi ara oynamıştım bayaa ama k.adı ve şifreyi hatırlamıyorum
mailime şifre yollattım k.adını yollmadı üzgünüm :D
olsaydı verirdim pre felanda istemzdi =)
-----------------------------hacı zaten giriş ıdı mail :D
edit : fazla zamanım olmuyor zaten upload yapdıgımızdan dolayı az takılıyım diyoruım güzel oyun ama aug silahını çok sevdim acayip seri atış yapıyor :D
-
hocam benim kardeş oynuyodu , gerçi hala oynuyor :D oda aug alıcaktı az kaldı azkaldı diyip duruyodu :D
-
dandik bi sniper var onla takılıyorum genelde makinalı silahtan daha zefkli oluyor :)
şöyle elinde yükset mertebede sağlam sniper almış acc. varsa takılmalık verse süper olur. lvl kasma görev falan tarzım değil :)
-
Meraclitus bunu yazdı:
dandik bi sniper var onla takılıyorum genelde makinalı silahtan daha zefkli oluyor :)
şöyle elinde yükset mertebede sağlam sniper almış acc. varsa takılmalık verse süper olur. lvl kasma görev falan tarzım değil :)
-----------------------------aynen :D görev felan bana gelmez az takılmalık arıyorum bende karşılıgında istediği bir acc yi ayarlıyabilirim premiumfelan