Pokemon Tasoları
-
Merhaba Müridler başlıktada belirrigim uzere bana acilen pokeman tasoları lazım...
Suan elimde 150 e yakın vardı ama malesef evın ıcınde bulamıyorum :(
Bana acılen 200-300 civarı hatta mumkunse fazlada olabilir :) Pokemon Tasoları lazım kardeslerım...
Elinde taso olanlar lutfen benımle iletişime geçsin :)
-
gıcır pokemon tasolarım var ama paylaşmam.ha oynayalım dersen oynarım.. :)
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------
gıcır pokemon tasolarım var ama paylaşmam.ha oynayalım dersen oynarım.. :)
-----------------------------:) oynarız ama oynadıktan sonra alırım ellındne ? :)
Saka bı yana hocam uygun bır fıyata verırmısın?
-
Not; Konu onemlı arkadaslar.Eger elınde bulunan varsa lutfen ıletısıme gecsın bızlerle..
-
hacı çatıda olacaktı 100 ü geçik kadar bi bakmak lazım harabe gibi oralar bi kurcalasam walla 6 yaşında oynadığım atariler bile cıkar :|
-
kaç lira verion hacıı
-
Hocam çatıya felan bakın ıste :) ben daha buralardayım merak etmen,yarın bı cık catıya ;)
Dıger murıd kardesım fıyatı ozelden konusuyoruz,suan herhangı bır fıyat veremıyorum havadan...Ozelden gorusup anlasmak lazım.
-
apokontek bunu yazdı:
Hocam çatıya felan bakın ıste :) ben daha buralardayım merak etmen,yarın bı cık catıya ;)
Dıger murıd kardesım fıyatı ozelden konusuyoruz,suan herhangı bır fıyat veremıyorum havadan...Ozelden gorusup anlasmak lazım.
-----------------------------way amk zamanında kapış yapardık bilseydik bu kadar degerli olucak pehh :D
acaba gidip len hüsamettin hatırlıyon mu sana 10 yıl önce pokemon tasosu vermiştim hayrına geri alayım mı desem :D
-
CosTeR bunu yazdı:
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------way amk zamanında kapış yapardık bilseydik bu kadar degerli olucak pehh :D
acaba gidip len hüsamettin hatırlıyon mu sana 10 yıl önce pokemon tasosu vermiştim hayrına geri alayım mı desem :D
-----------------------------Olur hocam walla sorun degıl :)) Evet Tasosu olan yok mu yaw :) iki el atak gelın,eskılerı hatırlayak :)
-
Yüzlerce pokemon tasom var ve her çeşitten var.
Binlerce de futbolcu kartım var.
Ama veremem :d
-
Ben verrim pm attım istediğin kadarda bulurum..