Poker Hack
-
Texas holdem poker i duyduğuma göre bu programla sömürebiliniyormuş ama yöntemi gösteren yok farklı oyunlarda varda poker için göremedim
http://www.charlesproxy.com/ yöntemi bilen varmı başka oyunları buldum poker için bulamadım
-
bu sadece cookie :D
-
böle şehir kurmalı bi oyun vardı feyste bu program sayesinde baya sömürüyodum zmnında(=
-
Facebook pokerde otomatik oynayan bot var bende. ama hala çalışıyor mudur bilmiyorum. sadece denemek için kullanmıştım. ilgimi çekmediği için bıraktım.
Power olasılık hesaplayan DLL'ler var. Onları kullanarak elindekilere göre olasılık hesaplayan bir program yazabilirsin. Bende auto-it ile yaptığım bişey var mesela :) -
sokrates94 bunu yazdı:
-----------------------------
sfgasdfasd
-----------------------------sfgasdfasd ne demek ?
-
face oyunlari icin elimizdeki dokumanlari paylassak harika olur kanimca..
-
paylaşabilirmisin şu facedeki poker hilesini.
-
yani herkez elindekini serse gizli olarak olanda zaten birşey paylaşmıyor
-
bende bir dokuman vardi Facedeki okey oyununda masada olan kisilerin adreslerini cikariyordum Ariyorum pc de bulursam paylasayim ilk adimi ben atayim :)
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------
bende bir dokuman vardi Facedeki okey oyununda masada olan kisilerin adreslerini cikariyordum Ariyorum pc de bulursam paylasayim ilk adimi ben atayim :)
-----------------------------iyi olur medeni cesaretinden dolayı seni tebrik ederim ozaman =))))
-
zynga slots hack yapmak daha mantıklı bir ara pc ye indirip birşeyler yapılıyordu