Polaroid 780 Instant Camera Kullanan Veya Bilgisi Olan
-
Elimde sağlam görülen Polaroid 780 bir cihaz var. Daha kutusu bile sapa sağlam. Çalıştırabilirsem özel zamanlar için kullanmak istiyorum yoksa aksesuar olarak rafda yerini alacak.
1- ) Bu alet nasıl şarj oluyor?
2- ) En ucuz film nereden bulunur?
-
Temsili resim aşağıdakidir ancak aynı kalitede.
-
hocam bendede vardı bundan liseye giderken milliyet gazetesi vermişti , bunlar şarj filan olmuyor :D
10'lu filmleri satılır ve onu takarsın makineye
o film kutusundan şarjı alır..
edit: http://www.n11.com/polaroid-300-anlik-film-10lu-paket-P19078327
aliyk tarafından 10/Haz/14 17:50 tarihinde düzenlenmiştir -
dostum neyini şarz etcen ki bu makinanın çek resmi çıkarsın
-
aliyk bunu yazdı
hocam bendede vardı bundan liseye giderken milliyet gazetesi vermişti , bunlar şarj filan olmuyor :D
10'lu filmleri satılır ve onu takarsın makineye
o film kutusundan şarjı alır..
edit: http://www.n11.com/polaroid-300-anlik-film-10lu-paket-P19078327
10 tanesi 40 TL çokmuş yahu. Ama dursun bir ara alip deneyim. Boyle ağabeyin duğunu filan olursa güzel hatıralık resim olur sanırom.
-
overlocker bunu yazdı
dostum neyini şarz etcen ki bu makinanın çek resmi çıkarsın
Hocam işte bilmiyorum o yüzden sormak istedim. Filmleride pahalıymış tam çalışıyormu onu bile bilmiyorum gerçi daha.
-
O değil pil yeri demi yok bunun. Neyle çalışıyor bu alet.
Ekleme: Pardon yikardaki mürit demiş film kutusundan alır elekrriği diye.
kadirozdemir tarafından 10/Haz/14 22:03 tarihinde düzenlenmiştir -
dostum gerçekten ilgin varsa böyle işlere yap yoksa boşu boşuna filme para verme koy kenara antika takılsın orda
-
overlocker bunu yazdı
dostum gerçekten ilgin varsa böyle işlere yap yoksa boşu boşuna filme para verme koy kenara antika takılsın orda
Hocam 70 li paketler filan varmış galiba bulamadım. O daha uygun. Onu nereden temin edebilirim10 luları çok pahalı. Merak yeni başladı. Birde turistlik bir yere gidiyorum belki çektiren olur 10 kagita satarım yolumu bulurum diyordum :)
-
kadirozdemir bunu yazdıoverlocker bunu yazdı
Hocam 70 li paketler filan varmış galiba bulamadım. O daha uygun. Onu nereden temin edebilirim10 luları çok pahalı. Merak yeni başladı. Birde turistlik bir yere gidiyorum belki çektiren olur 10 kagita satarım yolumu bulurum diyordum :)
o iş iyi aslında karşıyakada felan adamlar işi götürüyor 5 tldan bir arkadaş vardı bu işlere takılan birazdan arıyım size bir bildiriyim nerden temin ediyormuş bu filmleri
-
overlocker bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdıoverlocker bunu yazdı
o iş iyi aslında karşıyakada felan adamlar işi götürüyor 5 tldan bir arkadaş vardı bu işlere takılan birazdan arıyım size bir bildiriyim nerden temin ediyormuş bu filmleri
5 TL dan satıyorsa o daha ucuza alıyor demekki filmi. Vallahi sevinirim hocam. Bir haber verirsen sonra iyi olur.