"Polis" Filmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek

Slm,

Haluk Bilginer ve birkac kisinin daha basrollerde oynadigi bir filme baktim. Adi "Polis". Cok güzel bir film, haluk bilginer cok iyi bir oyuncu, herkeze tavsiye ederim.

Filmin sonuna pek anlam veremedim, izleyen birisi beni aydinlatabilirmi. iyi geceler

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek

Evet izlemistim , bencede sonu biraz tuhafdi daha iyi olabilirdi bence :)

izlemiyenler icin

Cd 1 : http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=-5519271160488708739&hl=en

Cd2 : http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=-1577139300771960203&hl=en

the one and only yaramaz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Çok Enteresan Bir FiLmdi Ya, Adamın AiLesinin Tümünü öLdürüyorLar

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Sadece Haluk Bilginer'in oyunculuğunu izlemek için gidilir,film pek tutmadı,vcd'si çıktı hemen

Çekil,Önümden Çekil...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek

Yazik ya, neden tutmadi acep. Filmdeki efektler böyle hizlandirmalar falan cok güzeldi, birde ben filmin müziklerine bittim. cok güzel. sacma sapan bagzi filmler var, onlardan kat kat güzel. Haluk Bilgineri izlemek icin gidin bagri ^^

Bu filmin soundtracklari varsa birinizde lütfen biryere upload etsin. simdiden thx

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    cumartesi gunu dokuz eylul uni. gosterimi vardi izleyememistim. cok tesekkurler paylasim icin.

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

ya sonunu öyle açık bırakmaları daha iyi olmuş çünkü diğer türlü gidip haluk bilginer tekrar intikam almaya gidecek olsaydı "dedelik adam 4 kişiyi nassıl döver be?" diyen düz mantıklı seyirciler daha da hiddetlenecekti filme daha çok çamur atılacaktı.

yani kız eğer gerçekten sevseydi ve içtenlikle söyleseysdi bunu gidip intihar saldırısıyla o uyuşturucu baronunu öldürecekti ama baktı kız da sevmiyor ailesini de öldürmüşler hiç birşeyi kalmamış , şu filmde ezan sesi geçince coşan mantıktaki arkadaşların çok iyi hatırlayacağı o ezan sahnesindekileri de hatırlayınca vazgeçti intihar etmekten falan BENCE TABİ BU.

ama inanın öyle bitmesi daha iyi olmuş filmin.

o filme gitmeyip de çılgın dershaneye bilmemneye gidenlerin allah belasını versin derim başka bir şey demem:D kafalarına taş yağsın:D

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

biraz saçma 1 filimdi saçma sert oldu enteresan diyeyim :)

dejavumu oluyor ne oluyor bazi bölümlerinde orası saçma olmuş. 

yada cok psikolojikdi ben birşey anlamadım ama daha güzel olabilirdi. 

In every job there is a no
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    hangi sahneler YNSR?

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    Sonu bence iyi olmuş yani ne olcak daha önce aynısını yaptı ne olduysa o olcak. Onu göstermenin bi anlamı mı var? Böyle iyi olmuş sonu. Hem tadı damağımda kaldı. Ama maalesef bu harika filmin değeri bilinememiş.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    film aslen güzeldi ama başı bence baya bi komediydi.haluk bilginer ortada etrafında 4 adam dövüşüyor falan eheh
Toplam Hit: 2326 Toplam Mesaj: 12