"Polis" Filmi
-
Slm,
Haluk Bilginer ve birkac kisinin daha basrollerde oynadigi bir filme baktim. Adi "Polis". Cok güzel bir film, haluk bilginer cok iyi bir oyuncu, herkeze tavsiye ederim.
Filmin sonuna pek anlam veremedim, izleyen birisi beni aydinlatabilirmi. iyi geceler
-
Evet izlemistim , bencede sonu biraz tuhafdi daha iyi olabilirdi bence :)
izlemiyenler icin
Cd 1 : http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=-5519271160488708739&hl=en
Cd2 : http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=-1577139300771960203&hl=en
-
Çok Enteresan Bir FiLmdi Ya, Adamın AiLesinin Tümünü öLdürüyorLar
-
Sadece Haluk Bilginer'in oyunculuğunu izlemek için gidilir,film pek tutmadı,vcd'si çıktı hemen
-
Yazik ya, neden tutmadi acep. Filmdeki efektler böyle hizlandirmalar falan cok güzeldi, birde ben filmin müziklerine bittim. cok güzel. sacma sapan bagzi filmler var, onlardan kat kat güzel. Haluk Bilgineri izlemek icin gidin bagri ^^
Bu filmin soundtracklari varsa birinizde lütfen biryere upload etsin. simdiden thx
-
cumartesi gunu dokuz eylul uni. gosterimi vardi izleyememistim. cok tesekkurler paylasim icin.
-
ya sonunu öyle açık bırakmaları daha iyi olmuş çünkü diğer türlü gidip haluk bilginer tekrar intikam almaya gidecek olsaydı "dedelik adam 4 kişiyi nassıl döver be?" diyen düz mantıklı seyirciler daha da hiddetlenecekti filme daha çok çamur atılacaktı.
yani kız eğer gerçekten sevseydi ve içtenlikle söyleseysdi bunu gidip intihar saldırısıyla o uyuşturucu baronunu öldürecekti ama baktı kız da sevmiyor ailesini de öldürmüşler hiç birşeyi kalmamış , şu filmde ezan sesi geçince coşan mantıktaki arkadaşların çok iyi hatırlayacağı o ezan sahnesindekileri de hatırlayınca vazgeçti intihar etmekten falan BENCE TABİ BU.
ama inanın öyle bitmesi daha iyi olmuş filmin.
o filme gitmeyip de çılgın dershaneye bilmemneye gidenlerin allah belasını versin derim başka bir şey demem:D kafalarına taş yağsın:D
-
biraz saçma 1 filimdi saçma sert oldu enteresan diyeyim :)
dejavumu oluyor ne oluyor bazi bölümlerinde orası saçma olmuş.
yada cok psikolojikdi ben birşey anlamadım ama daha güzel olabilirdi.
-
hangi sahneler YNSR?
-
Sonu bence iyi olmuş yani ne olcak daha önce aynısını yaptı ne olduysa o olcak. Onu göstermenin bi anlamı mı var? Böyle iyi olmuş sonu. Hem tadı damağımda kaldı. Ama maalesef bu harika filmin değeri bilinememiş.
-
film aslen güzeldi ama başı bence baya bi komediydi.haluk bilginer ortada etrafında 4 adam dövüşüyor falan eheh