Polis Karakoluna 500 Pkk"Lı Saldırdı
-
benim onlar için çok güzel düşüncelerim var gerçekten ama daha zamanı değil arınçtan alıntı yapmış gibi olmayım ama ne eşkiya kalıcak ne bambam66
-
trakyalıyım 2 gündür kırklareli-vize de deyim
gittiğim meyhanede gittiğim köy kahvesinde gittiğim lokantada gittiğim çorbacıda gittiğim benzincide
hepsinin duvarında en az bir tane türk bayrağı ve atatürk posteri vardı
bir abinin(kuzenim kendisi) sölylediği laf çok hoşuma gitti
bu CUMHURİYET e birtek içen adamdan zarar gelmemiştir.
millet trakyalıları çok içki içiyor diye sevmiyor
bölelerini savunanlarıda baş üstünde tutuyor
açılmaya devam etsinler bakalım ne olacak sonu
-
polisin eline vericen lav silahını poliste Allah yarattı demeden üstlerine kullanacak bak o zaman gör eglenceyi
-
o saldıranların en az yarısını orada katledercesine öldürmek lazım. polisin eline o tam otomatik silahları süs diye mi verdiler ? ben orada görevli amir olsam direkt vur emri verirdim neye maal olursa olsun
-
Bende Mersindeyim olaylar olduktan sonra ordan geçtim halen panzerler çevikler nöbet tutuyordu. Bunları yapanlar orrrospu çocukları. Mersininde amq şerefsizin evlatları. Yeter artık isyan olmalı bunlara ve arkasındakilere. Tayyipte alsın işte açılımının meyvesini...!
-
dün jacki çennin kanlı hesaplaşma diye bi filmini izledim.
orada çinli insanların japonyadaki yaşamları vardı.
böle çinlilerle japon mafyaları çatışıyodu . bi sahnede bi japon şöle bişiler dedi
tüm çinlilerden nefret ediyorum. kanımın son damlasına kadar sizinle savaşcam.
sonra çinliler bu japonun yerini filan ele geçirdi falan filan.
sonra bi an aklıma geldi. işte bizim 10 sene sonraki ülkemizin hali. çin japon değil ama türk kürt çatışmasıda bunun gibi olacak.
bütün bu açılımlar saçılımlar aradaki mesafeyi gittikce açıyor ve silinmeyen izler bırakıyor. kimse o dağdakilerin nasıl indiğini unutmayacak. kimse o gazilerin protez bacaklarını fırlatıp attıklarını unutmayacak.
ülke gittikce ayrıma gidiyor.
ve film bittiğinde kendi kendime dedim. benim ülkem bu hale düştüğünde o japonun yerinde ben olacağım.
-
valla oh iyi olmuş demekten başka birşeye dilim varmıyor... mersinin büyük bir coğunluğu pkklı... bunu herkes de biliyor hatta oturdukları mahallelere kadar... ama kimse sesini cıkarmıyor! bişeylere göz yumarsan sonuclarına da katlanmak zorundasındır! kaldı ki devlet dağdan inen adamı ne şekillerde karşıladı şehirdekine mi ses cıkaracak...
-
Barış veya savaş halinde disiplin gücü olmadan silahlı bir teşkil yönetilemez.
polis öyle bakacak sempatizanda saldıracak oh ne ala hangi ülkede yaşıyoruz...
-
Bu şerefsizlere elini veren kolunu kurtaramaz...
-
onun bunun çocukları azıttılar yine.