folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Polis Karakoluna 500 Pkk"Lı Saldırdı

Polis Karakoluna 500 Pkk"Lı Saldırdı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

benim onlar için çok güzel düşüncelerim var gerçekten ama daha zamanı değil arınçtan alıntı yapmış gibi olmayım ama ne eşkiya kalıcak ne bambam66

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

trakyalıyım 2 gündür kırklareli-vize de deyim

gittiğim meyhanede gittiğim köy kahvesinde gittiğim lokantada gittiğim çorbacıda gittiğim benzincide

hepsinin duvarında en az bir tane türk bayrağı ve atatürk posteri vardı

bir abinin(kuzenim kendisi) sölylediği laf çok hoşuma gitti

bu CUMHURİYET e birtek içen adamdan zarar gelmemiştir.

millet trakyalıları çok içki içiyor diye sevmiyor

bölelerini savunanlarıda baş üstünde tutuyor

açılmaya devam etsinler bakalım ne olacak sonu

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek

polisin eline vericen lav silahını poliste Allah yarattı demeden üstlerine kullanacak bak o zaman gör eglenceyi

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

o saldıranların en az yarısını orada katledercesine öldürmek lazım. polisin eline o tam otomatik silahları süs diye mi verdiler ? ben orada görevli amir olsam direkt vur emri verirdim neye maal olursa olsun

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Bende Mersindeyim olaylar olduktan sonra ordan geçtim halen panzerler çevikler nöbet tutuyordu. Bunları yapanlar orrrospu çocukları. Mersininde amq şerefsizin evlatları. Yeter artık isyan olmalı bunlara ve arkasındakilere. Tayyipte alsın işte açılımının meyvesini...!

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

dün jacki çennin kanlı hesaplaşma diye bi filmini izledim.

orada çinli insanların japonyadaki yaşamları vardı. 

böle çinlilerle japon mafyaları çatışıyodu . bi sahnede bi japon şöle bişiler dedi

tüm çinlilerden nefret ediyorum. kanımın son damlasına kadar sizinle savaşcam.

sonra çinliler bu japonun yerini filan ele geçirdi falan filan.

sonra bi an aklıma geldi. işte bizim 10 sene sonraki ülkemizin hali. çin japon değil ama türk kürt çatışmasıda bunun gibi olacak.

bütün bu açılımlar saçılımlar aradaki mesafeyi gittikce açıyor ve silinmeyen izler bırakıyor. kimse o dağdakilerin nasıl indiğini unutmayacak. kimse o gazilerin protez bacaklarını fırlatıp attıklarını unutmayacak.

ülke gittikce ayrıma gidiyor.

ve film bittiğinde kendi kendime dedim. benim ülkem bu hale düştüğünde o japonun yerinde ben olacağım.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

valla oh iyi olmuş demekten başka birşeye dilim varmıyor... mersinin büyük bir coğunluğu pkklı... bunu herkes de biliyor hatta oturdukları mahallelere kadar... ama kimse sesini cıkarmıyor! bişeylere göz yumarsan sonuclarına da katlanmak zorundasındır! kaldı ki devlet dağdan inen adamı ne şekillerde karşıladı şehirdekine mi ses cıkaracak...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Barış veya savaş halinde disiplin gücü olmadan silahlı bir teşkil yönetilemez.

polis öyle bakacak sempatizanda saldıracak oh ne ala hangi ülkede yaşıyoruz...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Bu şerefsizlere elini veren kolunu kurtaramaz...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebelpirate
    rebelpirate's avatar
    Erkek

onun bunun çocukları azıttılar yine.

Toplam Hit: 4379 Toplam Mesaj: 28