Polis Olmak İçin Yaş Sorunu
-
Pmyo okuyorum sorularınızı sorabilirsiniz. 2 ekim doğumlu bile olsan almazlar hocam seneye dene şansını 1. Sınıfta göz 1+1 den 2 olabiliyor en çok. Bu yıl lazer ameliyat serbest oldu ayrıca
-
normal polislik mi ? :D allah kolaylik versin beyler
-
Wakizashi bunu yazdı:
-----------------------------normal polislik mi ? :D allah kolaylik versin beyler
-----------------------------
normal polislik nedir abi ya yazdığın yazının anlamı warmı sana göre? -
POMEM için yaş sınırı 30 mu yoksa 35 e mi yükseltildi arkadaşlar? bilgisi olan var mı ?
-
mungabunga bunu yazdı:
-----------------------------POMEM için yaş sınırı 30 mu yoksa 35 e mi yükseltildi arkadaşlar? bilgisi olan var mı ?
-----------------------------30 hocam
-
Sende bi zamanlar benim yaşadıgım sorunu yaşamışsın kardeşim.
Bende 1 ay yuzunden girememiştim o sınava zamanında.Bi sonraki sene tekrar gırmek ıstedım puantaj sıstemı degıstı ve bu defada puan tutmadı xD
Hayırlısı...
-
bu senede bi bok olmazsa bende denicem polisliği gözde bi sorunum yok diye düşünüyorum muayene olmadım ama ağırım sızım görme sorunum yok, boy 1.73-1.75 falan kilom şimdilik 75 ama zayıflarım bu yaz. fiziksel olarak görünür yerlerimde kendini belli edecek kadar yara izim yok başka bişi istiyorlarmı ki ? O.o
-
Bence şansınızı denemekte fayda var. Başka yapmayı düşündüğünüz bir meslek yok ise girin sınavlarına deneyin şansınızı.Okulu bitirir bitirmez işiniz garanti.Kim 20 yaşında mesleğe girer girmez 2300 maaş alır?
hayırlısı olsun herkese
-
pmyo ya giremiceme göre bari şu okuldan mezun olamda pomem e girem yaş sınırı 30muş ne güzel
-
Wakizashi bunu yazdı:
-----------------------------normal polislik mi ? :D allah kolaylik versin beyler
-----------------------------normal polislik hehee, sen bitarafını sere sere yatarken gecenin 3'ünde ben seneye görevde olacam senin gibi akıl fukaralarını bekleyecem görevde, akıllı konuş zihniyetsiz.
Kardeşim yaşın tutmuyo seneye girebilirsin anca :/