Polisin Böylelerine Tutumu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı

İşkencede tecavüz edilen devrimci kadınları, çırılçıplak aramaları da hatırlamak gerek tabi.

tecavüz olaylarını pek inandırıcı bulmuyorum, belki taciz olmuştur ama tecavüz bu zamanda pek mümkün değil..

çırılçıplak aramaya gelince, bir arkadaşım siyasi suçtan dolayı karakola götürülüyor, kendinden dinlediğim kadarıyla, çırılçıplak olarak karakolu temizletmişler.. yalan mı doğru mu bilmiyorum.. daha da anlattığı şeyler var.. ama bazen abartıldığını düşünüyorum.. anlatırken 1 ise, 10 olarak anlatıyor anlatanlar gibi geliyor.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

İlk defa polis düzgün işlem yapmış, insanca yaklaşmış millet niye dövmedi diye soruyor. Kardeşim polisin görevi insanı dövmek, işkence etmek, öldürmek değil vergileriyle maaşını aldığı halkın asayişini sağlamak. Kafanıza ulaşmayı çok isterdim...

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    Mylitta bunu yazdı

İşkencede tecavüz edilen devrimci kadınları, çırılçıplak aramaları da hatırlamak gerek tabi.

tecavüz olaylarını pek inandırıcı bulmuyorum, belki taciz olmuştur ama tecavüz bu zamanda pek mümkün değil..

çırılçıplak aramaya gelince, bir arkadaşım siyasi suçtan dolayı karakola götürülüyor, kendinden dinlediğim kadarıyla, çırılçıplak olarak karakolu temizletmişler.. yalan mı doğru mu bilmiyorum.. daha da anlattığı şeyler var.. ama bazen abartıldığını düşünüyorum.. anlatırken 1 ise, 10 olarak anlatıyor anlatanlar gibi geliyor.. 

Hocam benim ailemde 1980 ihtilali mağduru olan insanlar var. Ailesi olan devrimcileri konuşturmak için kullandıkları bir yöntemin kadınlarını karakola getirip karşısında taciz veya tecavüz olduğunu söylüyorlar. Bu da yeni bir haber; 

http://www.milliyet.com.tr/biber-gazi-sikip-polislerle/gundem/detay/1766219/default.htm

N
    ot : Polislerden haz etmem. Çoğu çocukluğunda ve ergenliğinde ezilmiş ezikliklerini silah ve rozetle gidermeye çalışan tipler. Fakat aralarında illa ki insan evladı olanlar, aile zoruyla polis olanlar ya da gerçekten niyeti insanları korumak için polis olup işin boklu tarafını görüp intihar edenler var. 1000 polisin 999'u kötü davranıyorsa aradaki bir namuslu polisin hakkını yememek gerekiyor.

Mylitta tarafından 10/Tem/14 18:56 tarihinde düzenlenmiştir

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

80 lerde olmuş olabilir hocam ortam karışıktı çünkü, ama şuan verdiğin milliyetteki haber (ki o da internhaber den almışlar) pek inandırıcı gelmedi.. kocası boşanmış diyor mesela, başka birinden hamile kaldığı için boşanmış olabilir.. yani polis emniyet müdürlüğünde böyle yapacak v.s. pek inandırıcı gelmiyor.. sonuçta o kadar polisten biri söylese,hepsi sürülür ya da ceza alır.. hiç mi kamera yok bilmem ne... 

ama zamanında siyasi suçlular için çok şeyler yapıldı.. en basitinden diyarbakır cezaevi bunun bir örneği.. tabi polislik bir durum yok burda..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

böyle kendini bi ziq sanıp sağa sola gider yapan tipleri yatırıcan ordan domaltıcan havalimanına her giriş yapan şahıs bi posta kaymadan geçemicek...

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

tayyipden emir gelmemiştir ya da kadınlar solcu değildir 

öyle olsaydı aslan kesilirdi bu bazı polis bozuntuları  

acaba akp il başkanının kızı filanmı bu kadar süt dökmüş kedi kesilmiş   

yok abi polislere zerre güvenim yok ve aldıkları para çok fazla ve hiçbirini hak etmiyorlar 

öyleki 10 tane sığır güdemeyecek nice adam polis olmuşlar muhattap oluyoruz hayatta işte yazık 
    etliye sütlüye dokunmadan para kazanma dertlerinde yattıkları yerden yok öyle bir şey 

SeRDaR tarafından 10/Tem/14 20:21 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    Balyoz99 bunu yazdı

Kırmızılı hatun iyiymiş.

Hakkaten ilik gibi hatun

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Amerikada olsa 6 kere kelepçelenmişti karı orda bağırıp çağrılmasına müsade edilmeden.

u235 tarafından 10/Tem/14 21:19 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

polisi sev yada sevme ama bunu mu hakediyorlar sizce.

ekstar konu açma gereği duymadım atan tutan bir dünya adam var polislere tamam bende sevmiyorum yeni kasıntıları ama bu adamlar nasıl bu denli dayandı bunlara onlara da şaşıyorum tamam çok iyi yapıtlar şimdi ordaki hepsini toplasın tıksınlar içeri de içim rahat etsin. (o polisi sıraya diken milletvekili oğlumu yiğeni varya o.çocuğu ona da aynı muameli yapsınlar) 

http://www.youtube.com/watch?v=aMcCEawIa_U

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

O kızlar tayyibe veya Akp ye karşı birşey söyleselerdi işte o zaman bak gör neler oluyordu. Bizim polisimiz halkın polisi değil hükümetin paralı askeridir.

Pkk eylem yapıcaz yok bilmemneyi anıcaz diye ortalığın afedersin amına kor polis gık demez, ya da böyle tipler bağırıp çağırır gene gık demez. Ama sen merkezi bir yerde tayyibe veya hükümete laf at hatta atma, git taksim meydanında hareketsiz dur yaka paça ters kelepçelenip göz altına alınırsın.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 4938 Toplam Mesaj: 43