Polypad 7208 Hd

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/tablet_pc/739/125042798/polypad_7208_hd_tablet_pc

arkadaşlar bu ürünü almayı planlıyorum bugün sizce nasıl parasıda uyguna benziyor 259 tl  kullanan varsa yorumlarını alabilirmiyim ??

POLY PAD 7208HD  ANDROID TABLET PC
    GENEL İşletim sistemi Android 4.0
    İşlemci çatısı ARM CORTEX A9
    İşlemci hızı 1.5 GHZ DUAL CORE
    Ekran 7.0 inch (16:9 rasyo)
    Bağlantı WiFi+dongle ile 3G
    3D VAR – Mali 400 Grafik kartı ile destekler
    HD destek 1080p
    Ram 1GB DDR3
    Bellek 8GB (microSD ile 32 GB’a kadar destekler)
    Ekran Boyut 7inch
    Rasyo 16:9
    Teknoloji TFT-LCD
    Çözünürlük 1024*600 (yüksek çözünürlük)
    Dokunmatik A+ Capacitive
    Çoklu dokunmatik 5 NOKTA
    Kamera 0,3MP ÖN KAMERA
    BELLEK Dahili bellek 8GB
    Harici bellek Micro SD kart (32GB’a kadar destekler)
    Bağlantı Yuvaları OTG USB2.0 high speed 5Pin MICRO USB-  bilgisayar,  USB flash bellek  harici bellek ve diğer aksesuarlar bu yuvadan bağlanır
    Kart yuvası Micro SD 32GB’a kadar destek
    HDMI girişi VAR
    Kulaklık girişi 3,5mm
    Mikrofon ve Hoparlör 20Hz – 20k Hz N/S:>85%
    PİL Pil tipi 3200 maH Li-polymer
    DİĞER menü kullanım dili Türkçe,  İngilizce ve birçok dil
    Yerçekimi sensörü 4 yönlü
    WiFi 802.11 b/g/n
      3G E176G, MF190(Turkcell ise beyaz), E230, E160E,E182G,E1782,E1750,ZTE MF633BP-1, MF633, 673U, Huwaei E1756, UMG1691
    Multimedia Video 1080p:MKV、WMV, MPG, MPEG, DAT, AVI, MOV,
    TS, TP, MP4 …
    Resim JPEG、PNG、GIF、BMP
    Müzik MP3/WMA/APE/FLAC/AAC/AC3/WAV
    OYUN 3D VAR – Mali 400 Grafik kartı ile destekler
    G-sensor Evet
    Dokunmatik Evet 5NOKTA
    Okuma Kitap PDF/TXT/EPUB/FBREADER
    Ofis PDF/TXT/DOC/EXCEL
    Internet Tarayıcı Google Browser FLASH 11 Desteği
    Sosyal ağlar Tümü
    Mesajlaşma MSN messenger ve diğerleri
    Email POP3,SMTP/IMAP, gmail ve diğerleri
    Google Hizmetleri haritalar, Gmail, Gtalk
    GÖRÜNÜM Boyutlar 197X113.5X10.5mm
    Ağırlık 290gr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İnceleme Konusu : http://forum.donanimhaber.com/m_65215658/tm.htm#msglink_65215658

Kullananların Konusu : http://forum.donanimhaber.com/m_65577834/tm.htm

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

polypad i bilmiyorum ancak aionol novo fire ve hero modellerini baya bir tavsiye ediyorlar.

der die das
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

ben aldım geçen hafta. çok güzel ürün. baya oyun program filan kurdum tık yok performansta.

1080p film izlenebiliniyor çok rahat. asphalt ı filan yükledim oynarken hiç kasmadı donmadı.

dead zombi mi ne öle bi oyun var onuda çok rahat oynatıyor.

müzik performansını denemedim. zaten müzik için almadım ben. internet gezinmesi çok iyi hiç kasmıyor. ama chrome da sekme kapatacakken X işaretine zor basılıyor. X yı algılamada problem var. yani kapatıyor ama çok hassas. milim milim üstüne gelmek gerekiyor.

başka tarayıcı kullanılabilinir tabi.

flash destekliyor.

benim almamda en büyük etken tasarımı oldu. çoğu tabletin çerçeveleri çok kalın. üst alt ve yanlarda 2 parmak alan oluyor ekran haricinde. benim de hiç sevmediğim bişey. polypadde üstlerde böyle bi pay yok denecek kadr az diğerlerine göre. tasarımı güzel bence.

edit. tek kamera var oda ön yüzünde. foto çekimi yapılmıyor. ben araştırdım zaten tabletten çekilen resimlerin kalitesi kötü deniyor. resim çekerim diye düşünüyordum ama bu çin malı tabletlerin kamera kaliteleri kötüymüş (ipad filan iyidirde onunda fiyatı belli)

o yüzden kameraya çok takılmamak lazım.

FOXXLY tarafından 22/Ara/12 13:19 tarihinde düzenlenmiştir

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

ben aldım geçen hafta. çok güzel ürün. baya oyun program filan kurdum tık yok performansta.

1080p film izlenebiliniyor çok rahat. asphalt ı filan yükledim oynarken hiç kasmadı donmadı.

müzik performansını denemedim. zaten müzik için almadım ben. internet gezinmesi çok iyi hiç kasmıyor. ama chrome da sekme kapatacakken X işaretine zor basılıyor. X yı algılamada problem var. yani kapatıyor ama çok hassas. milim milim üstüne gelmek gerekiyor.

flash destekliyor.

benim almamda en büyük etken tasarımı oldu. çoğu tabletin çerçeveleri çok kalın. üst alt ve yanlarda 2 parmak alan oluyor ekran haricinde. benim de hiç sevmediğim bişey. polypadde üstlerde böyle bi pay yok denecek kadr az diğerlerine göre. tasarımı güzel bence.

edit. tek kamera var oda ön yüzünde. foto çekimi yapılmıyor. ben araştırdım zaten tabletten çekilen resimlerin kalitesi kötü deniyor. resim çekerim diye düşünüyordum ama bu çin malı tabletlerin kamera kaliteleri kötüymüş (ipad filan iyidirde onunda fiyatı belli)

O kamera zaten Skype için webcam gibi yani.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

flash destekliyor.

teşekkürler yani alınabilir bir cihaz kamerası çok önemli degil nette gezme ve wifi iyi olsun sıkıntı olmaz zaten yolda arada film izlerim oda yeter bana zaten android var içinde en güzelide o zaten .

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    şimdi bununla kameralı görüşme yapabiliyomuz kalitesi nasıldır kötü gorunurmu karşılıklı konussam iki tane almayı düşünüyorum görüşme yapmak için

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Ben daha yeni ainol flame getirttim. ( fire ve flame aynı ürün fakat flame avrupa için, fire çin için ) 290 tl ye geldi. 1280x800 çözünürlük 16 gb dahili hafıza ön ve arka kamera bluetooth wifi 1.5 ghz çift çekirdek işlemci 7" ips ekran var kutu içinden otg kablo hdmi kablo kulaklık usb kablo sarz adaptörü ( avrupa fişine kadar çevrilmiş halde ) geliyor. Sadece kılıf ve extra micro sd card gelmiyor ( max 32 gb ). Ama bu özeliklerde harika bir cihaz tavsiye ederim. Otg ile flash bellek ve 3g vodafone modemimi direk tanıdı. Bluetooth klavye ve mouse bağlanabiliyor. 2160p görüntü çıkışı verebiliyor. 1080p full hd filmleri oynatabiliyor. Android ice cream sandwich yüklü geliyor ingilizce olarak. Yakında jelly bean türkçe sürümü yayınlanacak. Tek eksisi var bence nadir olarak pıt diye ses yapıyor sanırım romdan kaynaklı imiş. Sorun olmuyor zaten nadir yapıyor. Şarjının kablosuz bağlantılar kapalı iken sürekli film izlemede 10 saate kadar dayandığı söyleniyor denemedim henüz ( 5000mah batarya var üzerinde ). Sürekli online oyun oynadığım zaman 5-6 saat gidiyor kablosuz bağlantıyla.     

Syntax error..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

1024*600 çözünürlükte ekranı  olan cihazın 1080p oynatması.......

mademki türksün systeme göster ürksün
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    şimdi bununla kameralı görüşme yapabiliyomuz kalitesi nasıldır kötü gorunurmu karşılıklı konussam iki tane almayı düşünüyorum görüşme yapmak için

ön yüzünde kamera var. görüntülü görüşme yapılabiliniyor. ama foto çekmek için arkasında yok sadece.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    alexfarrow bunu yazdı

1024*600 çözünürlükte ekranı  olan cihazın 1080p oynatması.......

hocam olaya o açıdan bakma. bu güç göstergesi gibi bişey. eski bilgisayarların bile açamadığı çözünürlüğü rahatlıkla açıp ileri geri donmadan sardırabiliyorsun.

Toplam Hit: 2608 Toplam Mesaj: 12