Post Kasmak İçin Program ?
-
beyler üye olduğum 7-8 forum var örnek veriyorum ve bu forumlara aynı konudan acıcam tek tek uğraşmak istemiyorum bu post kasmanın bi programı varmıdır ? yani ben programa konu içeriğini forumda hangi bölüme açılcaksa vs onun linklerini giricem oda o forumlara aynı anda o konuyu otomatik açıcak böyle bi olay varmı yada tek tekte olur yeterki program konuyu acsın ben programa gireyim bilgileri ? yardımcı olucaklara teşekkürler.
-
multiposter adlı bi program var . Cracklisini bulursan işini görebilir
-
Var evet...xrumer diye..nasıl kullanılıyo hala çözemedim ama :D
-

-
kullanma kılavuzu varmı bunun :)
-
arkadaslar artık eskisi gibi degil mecburen kullanıyorsunuz.
Topic baslarındaki iconlar her sitede zorunlu hale geldi ve hepsi farklı oldugu icin muhtemelen uyarı alır sonrada banlanırsınız.
-
aLman bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------araştırdım biraz türkçe karakter sorunu var diyorlar cracklimi bilmiyorumda çekiyorum programı denedikten sonra editlerim.
edit : win7 de program çalışmıyor sonlandırma hatası verdi xpde bilmiyorum ..
-
insidae bunu yazdı:
aLman bunu yazdı:
-----------------------------araştırdım biraz türkçe karakter sorunu var diyorlar cracklimi bilmiyorumda çekiyorum programı denedikten sonra editlerim.
-----------------------------XP'de de aynı.
-
aLman bunu yazdı:
-----------------------------Elimde Sağlamı var...İşinize Yararsa Buyurun...Crackli Win7 de çalışıyor...Ama İçeriğini henüz çözemedim...Ayrıca Xrumer 5.0 Palladium cracklisi de var sağlam ...Fırsatı olan arkadaşlar bir bakarsa iyi olur...Askerlik olayından dolayı bakamıyorum pek...
Multi Poster 1.2
http://hotfile.com/dl/52194068/7d82eb5/MultiPosterBlack.1_2-KILICH.rar.html
-
KILICH bunu yazdı:
-----------------------------Elimde Sağlamı var...İşinize Yararsa Buyurun...Crackli Win7 de çalışıyor...Ama İçeriğini henüz çözemedim...Ayrıca Xrumer 5.0 Palladium cracklisi de var sağlam ...Fırsatı olan arkadaşlar bir bakarsa iyi olur...Askerlik olayından dolayı bakamıyorum pek...
Multi Poster 1.2
-----------------------------Xrumer'ı da yükler misin?
-
KILICH bunu yazdı:
Multi Poster 1.2
-----------------------------Bunu indirip rapide atabilecek var mı? Hotfile indiremiyorum %100 de hata veriyor :S