Powerball Almak İsteyenler İçeri 29,00 TL
-
Hocam ne işe yarar bu alet??
-
EMRYLMZ bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------- -
EMRYLMZ bunu yazdı:
-----------------------------Hocam ne işe yarar bu alet??
Sallıyorsun , Kol kası güclendiriyor. -
RotKerim bunu yazdı:
EMRYLMZ bunu yazdı:
-----------------------------:D
-
çek cumhuriyeti'nden almıştım merak edip sayaçlı ekranlısından, bateristlere filan bilek gücü sağlıyor diye kakalamıştı herif. arkadaşlar 29 tl değil 4 çek kronu bilem vermem o derece saçma sapan sinir bi alet. bikere o topun dönmesini sağlamak bi ömür alıyor, onu yaptıktan sonra çevirecen de bilmemne de ohoo ölme eşşeğim ölme, uzun iş. kardeşime verdim o oynuyor. hiç bir işe yaramayan "teoride" kol güçlendirici.
diyeceğim o ki sakın almayın, yoksa süs diye durur. paranıza yazık. gidin kebap filan yeyin o paraya.
-
Resimdeki powerballın butonunda FCN yazıo :D
-
JackDaniels bunu yazdı:
Sallıyorsun , Kol kası güclendiriyor.
-----------------------------Türk erkeğinin powerball gibi şeylere ihtiyacı yokki kol kası için :) ona sadece internet ve çalışan dns ver :D
-
miracthestudent bunu yazdı:
çek cumhuriyeti'nden almıştım merak edip sayaçlı ekranlısından, bateristlere filan bilek gücü sağlıyor diye kakalamıştı herif. arkadaşlar 29 tl değil 4 çek kronu bilem vermem o derece saçma sapan sinir bi alet. bikere o topun dönmesini sağlamak bi ömür alıyor, onu yaptıktan sonra çevirecen de bilmemne de ohoo ölme eşşeğim ölme, uzun iş. kardeşime verdim o oynuyor. hiç bir işe yaramayan "teoride" kol güçlendirici.
diyeceğim o ki sakın almayın, yoksa süs diye durur. paranıza yazık. gidin kebap filan yeyin o paraya.
-----------------------------Ben Powerball NSD kullanıyorum.Çevirmesi kolay.Ve kas şişirmek için değil güçlendirmek içindir.Merkez kaç kuvveti oluşturuyor cihaz ve sen oluşan o mekanik enerjinin zıt yönünde işlem yaptığın için hakimiyet zorlaşıyor buda tutuş şeklinize göre bir kası çalıştırmaya başlıyor.
Önemli olan husus iyi bir firmadan almaktır.NSD senelerdir bu işin üstünde çalışmakta,araştırma ve geliştirme yapmaktadır. -
JackDaniels bunu yazdı:
EMRYLMZ bunu yazdı:
Sallıyorsun , Kol kası güclendiriyor.
Pavır stik daha eylenceli... -
gokcan bunu yazdı:
miracthestudent bunu yazdı:
-----------------------------Ben Powerball NSD kullanıyorum.Çevirmesi kolay.Ve kas şişirmek için değil güçlendirmek içindir.Merkez kaç kuvveti oluşturuyor cihaz ve sen oluşan o mekanik enerjinin zıt yönünde işlem yaptığın için hakimiyet zorlaşıyor buda tutuş şeklinize göre bir kası çalıştırmaya başlıyor.
Önemli olan husus iyi bir firmadan almaktır.NSD senelerdir bu işin üstünde çalışmakta,araştırma ve geliştirme yapmaktadır.
-----------------------------İlk çıktığı zamanlarda elime geçmişti, orijinal bir firmanın. Çalışma prensibini de biliyorum herşeyini biliyorum ama böyle bir aletin gözle görülür bir bilek kası güçlenmesi yaratması imkansız. Hatta çok kullanımında ekleme zarar bile verebilir. Zaman kaybı bence. Ha isteyen kullanır tabi de bundan daha garanti ve ucuz yöntemler var bilek güçlendirmek için :)