folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Powerball Kullananlar İçeri

Powerball Kullananlar İçeri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

http://www.hepsiburada.com/Liste/nsd-powerball-digital-sayacli-metalik-silver-profesyoneller-icin/ProductDetails.aspx?productId=sporpb388c&categoryId=369184

bundan aldım bir tane . sanırım ilk başlangıç için oldukça ağır :( 

bileklerim koptu nerdeyse .parmaklarım yüzüldü. elde tutmaya büyük güç gerekiyor.

elinde olup kullanan varmı? şu an bununla rekor denemesi daha 2 saattir oynuyorum  7900 devir dk  . ama normalde  350 hz yani saniyede 350 devire çıkarabiliyorsunuz. plastik olan hafif modellerde dünya rekoru 22000 lerde . ama benim elimdekimle 12000 yapacak babayiğit pek tanımıyorum . çok faydalı bir alet olduğundan bir kere şüphem yok kol ve omuz kaslarına kadar çalıştırıyor. ve 10000 devirlerde kataloğunda , ele 16 kg basınç yaptığı yazıyor

Temel adalettir .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Arama Yaparsan Forumda buna Dair Konular var Ordan

Kullananları Bulabilirsin

+

Youtubede Bir Sürü Video Var :)

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    ilk defa kullanıyorsan keşke metal almasaydın bende beyaz olan signature serisinden var günde 10 dk kullanman yeterli arasırada canın sıkılınca yada stres atmak için yavas devirde kullanabilirsin aşırı kullanırsan sonraki gün bileklerin feci ağrır. birde ilk 1-2 gün rekor filan için kasma zorlama fazla kendini elinin dokusunda zedelenme yapıyorsa eldiven kullanabilirsin birde powerball yanığı denen olaya cok dikkat et yani dönen powerballı deriyle direk temas ettirme yoksa feci yakar deriyi daha gecen yanlıslıkla elimin içini yaktım halen izi duruyor.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı:
    -----------------------------
    ilk defa kullanıyorsan keşke metal almasaydın bende beyaz olan signature serisinden var günde 10 dk kullanman yeterli arasırada canın sıkılınca yada stres atmak için yavas devirde kullanabilirsin aşırı kullanırsan sonraki gün bileklerin feci ağrır. birde ilk 1-2 gün rekor filan için kasma zorlama fazla kendini elinin dokusunda zedelenme yapıyorsa eldiven kullanabilirsin birde powerball yanığı denen olaya cok dikkat et yani dönen powerballı deriyle direk temas ettirme yoksa feci yakar deriyi daha gecen yanlıslıkla elimin içini yaktım halen izi duruyor.
    -----------------------------
    bir kaç sene önce kolumu yaraladım :) kolumdaki deri parçasını vakumlarmıs gibi içeriye aldı diye düsünürken ufak bir yarayla kurtardım. cidden zevklidir.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

şimdi kendi kendine titriyor mu bu ?

yoksa sen mi sallıyorsun ?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    bu ne abi :d

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

metal olanını almakla sanırım mafoldum. ne bilek kaldı nede dirsek . zaptetmen çok zor.

bunların çalışma mantığı ise gyroskope denen mekanizmadan esinlenmiş. sallayarak nasıl 20000 devirlere ulaşıyor diye söküp inceledim.  tabiki bir yanlışlık ta yaptım . silikon yağla yağladım . sil yıka kurut derken güç bela performansına kavuştu.

Bundaki basit ama  iyi düşünülmüş mantık ise , oluşan merkez kaç kuvvetin gücüne müdahele söz konusu olunca millere baskı yapıyor. bu incecik mil dairesel plastiğin üzerinde yürüyerek ve bizde bu yürümeyi zorlayarak devrini artırıyoruz. Benimki nsd marka metal ve sayaçlı. mükemmel bir işçilik var . ama insanı mafediyor. bunu ancak rambo gibi olanlar varsa onlara tavsiye ederim sadece.  yağlama olayıda milin yağ içinde dönmesi ve daire üzerinde baskı ile yürümesini engellediği için zararlı oldu.   su ve yağ türü şeylerden uzak tutun. yoksa randıman alamazsınız.

Temel adalettir .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Yağlamak gibi türk üsulu işlere kalkışma.

Daha once birkaç yerde daha okudum daha fazla dönsün diye yağlayanları sonuç ürün mefta oluyor.

Ayrıyetten dünya rekoru 22000 değil sendeki ürün bile en fazla 21000 e cıkıyor.

dünya rekoruda yunan bi elemanda olması lazım 16k filan yanlış hatırlamıyorsam

Sitesine baktım simdi rekor 16.317 rpm miş.

Ben en fazla 12k ya kadar cıkabildim daha ilerisi cok zor.

bendeki ürün bu

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

bende alcaktım bi ara bunlardan çok heveslenmiştim, çok video izledim çok araştırdım ama bi türlü para denk gelmedi :/

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    elizabeth takılanlar içen birebir :DD

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yaw bende alıcakdım bunsdan bir ara kol kası kuvvetlendirmede bilek kuvvetlendirmede etkisi warmı acaba ? bunun kullanalardan yorum alabilirmiyim

Toplam Hit: 4056 Toplam Mesaj: 30