Powerhack.Org Script Veya Skini

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

arkadaşlar seditio veya ldu tabanda bi kaç çalışma yapmak istiyorum ama model olarak hatırlayanlar vardır bi ara powerhack.org vardı onun teması ve eklentileri ya da komple arşivinde kıyısında köşesinde scripti olan müridlerimiz varsa bana ulaştırırlarsa iyi olur..

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

up up up up

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek

bahsettiğin siteyi bilmiyorum ama, büyük ihtimalle bir zamanlar her önüne gelen lamer sitesinin kurduğu meşhur alevli belagio temasının yandan yemişidir. veya woltran temasının editlenmiş halidir. bi araştır. yardıma ihtiyacın olursa pm at.

edit: belirtmeyi unuttum, hek sitesi falan kuracaksan hiç pm atma.

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

sandstormdu ismi sanırım woltran teması folloş olmuş ortalıkda dolanıyo ona gerek yok ihtiyacım corehack eklenti veya da full düzenli skin varsa işimi görebilir hatta woltran teması elinde olanlar varsa full edit powerhackin son dönemlerindeki ona da bi göz atabilirim

edit: yok ilgilenmiyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

http://web.archive.org/web/20050604021018/http://www.powerhack.org/

kaynağa bakarsan:

http://www.powerhack.org/skins/sandstorm/sandstorm.css

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

güzel fikir hocam yalnız bi şey çekemedim ordan ben

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

up up up up up

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

madmax & powerukala.

yalnız onların son kullandıgı tema wayback'teki degildi, daha farklıydı, woltran'ın epey bi gelistirilmis hali olabilir.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

ben de hayal meyal hatırlıyorum genelde yediği indexleri :D 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

up up up

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

bir zamanlar powerhacker.com sahibiydim neydi be o günler 12 yıl oldu :)

www.sohhbet.com
Toplam Hit: 3084 Toplam Mesaj: 19