Powerpc Cpu
-
Müridler PowerPC işlemcilerle ilgili döküman arıyorum yardımcı olun a.q :D
-
Mac sistemini iyi tanıyan kimse yokmuuuuuuu
-
Buyrun?
-
kafan mı güzel la fish :D herşey bitti mac a mı başladın şimdi :D
-
Macos - macosx server hakkında sorulanızı cevaplayabilirim. Bu arada g5 in yenileri intel.
-
micro işlemciler hakkında araştırma yapıyorum intel işlemciler hakkında yeterli döküman bulabildim ama powerpc işlemciler hakkında bulamadım .
g5 lerin işlemcilerinin intel olduğunu biliyorum. intel işlemci olduğu için win xp kurulabiliyo zaten :D -
micro işlemciler hakkında araştırma yapıyorum intel işlemciler hakkında yeterli döküman bulabildim ama powerpc işlemciler hakkında bulamadım .
g5 lerin işlemcilerinin intel olduğunu biliyorum. intel işlemci olduğu için win xp kurulabiliyo zaten :D + mac os istemi tek başına serwer olarak kullanılamıyor destek bir sistemle birlikte çalışıyo. -
Mac Os x server var daha 2 gün önce kurdum da ordan biliyorum :) Madem biliyorsun neden soru soruyorsun delimisin divanemisin ayyaşmısın keşmisin a.q
-
keşim o başka bişide :D
mikro işlemcileri inceliyorum diyorum intel işlemcilerle powerpc işlemciler birbirinden çok farklı sistemlerle üretilmiştir bi onu biliyorum onun içinde sistemini inceliyorum :D warmı yardımcı olacak döküman yok a.q zaten -
g4 serisinde eğer bir macintosh un içini açarsan içerisinde fan olmadığınıda görürsün. Zaten o seride motorolla işlemciler vardı ben öyle biliyorum. Yeni nesillerde intel var ve adamlar en iyi performans için xp dahi tavsiye edebiliyorlar. 16 gb kadar yükseltilebilen ramlar fln filan.. Yapıları mac in kendi sitesine göz atabilirsin.Herkesin bilgisi bu konuda muhakkak vardır fakat işin mimarisine girersen bunu incelemen gerekir.
-
G3-G4-G5 in içinin yapısını biliyorum ama mimarisini inceliyorum dediğim gibi işlemcisi ( g3-g4 ) ün (motorola ve ibm ) onlarla ilgileniyorum anakart yapısı chip set yongaları , işlemci yapısı çalışma prosedürü çekirdek yapısı vs. şeyler hakkında döküman arıyorum
Toplam Hit: 1924 Toplam Mesaj: 13