Ppcoin Satın Al
-
-
scam mailler gibi konu olmuş :D
-
FOXXLY bunu yazdı
scam mailler gibi konu olmuş :D
uzun uzun yazamk istemedim. btc-e satın alınır. :)
3 -4 aya kdar 10 $ a vurur gibi.
öngörüye göre: bitcoin balonu bu şekilde yıl sonuna kadar gider (2014 -ay11). btc belki 3 bin, 4 bin , yda 5 bin dolara vurabilir. ve sonudan 1 dolara düşer . işte bu zaman diliminde kazanabilirsiniz.
3 Doların altına düşmez PPC. 3 küsür dolarlaradan aldığınızda iyisiniz . ben 4.80 aldım.
-
Ben nedense quarkcoinciyim ya. :)
Fbi Silkroad baskınında el koyduğu 144k Btc yi elden çıkarınca ne olucak Btcnin durumu çok merak ediyorum.
-
ppc aldğınızda - paranoya halide güvenliğe önem göstermelisin. cüzdan sürümü 0.3 - ve 0.4 te bir kaç eklemeler gelecek gibi.
örmek:
oluşturduğunuz gizli anahtarı gireceğiniz konsol eklentisi yok. yani bir gizli anahtar oluşturup açık anahtara PPc gönderdiğinizde Cüzdanda PPC göremezsiniz, bu bir sorunmudur pekte değil. dışardan bir açık ve kapalı anahtar yerine -çüzdanda bir yeni adres oluşturup ona PPC gönderdiğinizde rahatca görüp yeniden gönerebilirsiniz,
çüzdanı mutlaka yedeklemeli ve şifrelemelisiniz ve unutmamalısınız.
-
ran bunu yazdı
ppc aldğınızda - paranoya halide güvenliğe önem göstermelisin. cüzdan sürümü 0.3 - ve 0.4 te bir kaç eklemeler gelecek gibi.
örmek:
oluşturduğunuz gizli anahtarı gireceğiniz konsol eklentisi yok. yani bir gizli anahtar oluşturup açık anahtara PPc gönderdiğinizde Cüzdanda PPC göremezsiniz, bu bir sorunmudur pekte değil. dışardan bir açık ve kapalı anahtar yerine -çüzdanda bir yeni adres oluşturup ona PPC gönderdiğinizde rahatca görüp yeniden gönerebilirsiniz,
Bu cüzdanda güvenlik olayıda mı var hacı, biraz daha açık anlatsan benim hiç bi bilgim yok o konuda. Yedeklemeli derken hem bilgisayarda hem flash diskte hem cd de falan olsa sorun çıkmaz yani.
-
sorun çıkmaz, mutlaka yedek alınmalı. bu cd olur, flash pc olur . çokca yedek alınmalı ki biri kaybolduğunda diyeri ile çüzdandaki PPC ulaşabilelim . çüzdan yoksa PPC yok , burda tüm güvenlik kişiye ayittir. banka sizsiniz.
cüzdanda yedek al demeniz yeterli
-
ran bunu yazdı
örmek:
Şu kısım ne oluyo peki hacı? Konsol eklentisi açık anahtar falan?
-
olay etkileyici.
wiki
Peercoin en önemli ayırt edici özelliği, kullandığı olduğunu kanıt-hissesini / proof-of-iş hibrid sistem. Proof-of-hissesini sistemi saf bir proof-of-iş sisteminde ortaya çıkabilecek güvenlik açıklarını gidermek için tasarlanmıştır.
Bitcoin , örneğin, madencilik payı üzerinde bir tekel kaynaklanan saldırıların bir riski vardır.--- bu durum büyük bir artı.
ve
Konsol eklentisi açık anahtarbuarda bir LTC adresi oluşturduk burda solda açık anahtar yani hesap numaramız ve birde sağda gizli anahtarımız bu da güvenliğimiz bu kapalı anahtarı kaptırdığınızda tüm paralar gider -
ppc cüzdanda konsol eklentisi olmadığı için burdan oluşturduğunuz kapalı anahtarı girip bir hesap oluşturamazsınız .
şu -> verdiğim adreste bir açık ve kapalı anahtar oluşturduğumuzda ve LTC leri bu açık anahtara gönderdiğimizde çüzdanı ve yedek çüzdanları kaybettsekte kapalı anahtarı konsoldan girerek LTC kurtarabiliriz.
en iyi yöntem kendinizin bir anahtar adresleri oluşturmanız.
açık ve kapalı adresler bir kağıda yazılmalı
ran tarafından 16/Ara/13 18:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Ortak kafam iyice karıştı coin alıcağım zaman seni bi daha rahatsız ederim.
-
MiqRoP bunu yazdı
Ortak kafam iyice karıştı coin alıcağım zaman seni bi daha rahatsız ederim.
ok