Pratik Plan Çizme Programı Arıyorum
-
Müridler yapı planı çizmek için program arıyorum. Bu konuda en iyisi autocad ama kullanımını pek bilmiyorum. Powerpointte çizmeyi denedim. Ölçüyü tutturmak zor oluyor. Bazen çizgileri istediğim yerlerde getiremiyorum. Kısacası kolay anlaşılan, .çizdiğim planı çıktı olarak alabileceğim plan çizme programı arıyorum. Ne tavsiye edersiniz?
-
otoket? olmamı hocam ?
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
otoket? olmamı hocam ?
-----------------------------harbi banada lazım öle bişe. otoket nasıl hocam kullanışlı ve öğrenmesi falan kolay olur mu?
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
otoket? olmamı hocam ?
-----------------------------harbi banada lazım öle bişe. otoket nasıl hocam kullanışlı ve öğrenmesi falan kolay olur mu?
-----------------------------ben ceketimi kaybetmişim sen düğmesini arıyorsun abi ya
bilmıyorum kullanmasını sadece arkadaşın bahsettiği özelikler sanırm otokettede vardı..
ayrıca görsel eğitim cd leri war nette gurcala derim..
-
FloorPlan kullan :)
-
Autocad i ne yükledim nede kurcaladım. Kapsamlı deil mi o. Ben onu çözene kadar proje teslim tarihi gelir. Internette Easy Plan Pro diye bi program buldum. O da demo versiyon. Araştırmadayım bakalım...
-
Coreldraw kullan
-
idecad mimari yi dene
-
Destekleriniz için saolun. Easy plan pro işimi görüyor. Şimdilik bir problem yok. Tavsiye ederim.
-
google sketch up
-
Allplan 2004 kullanıyorum tavsiye ederim autocad'den daha hızlı cizersin bide İDEcad mimari var onda tek çizm yapar görünüş ve kesitleri kendisi çizer