Prefabrik Evler Hakkında Sorularınız,Bilmek İstedikleriniz...
-
Arkadaşlar Uzun Bir Sırbistan-Afganistan-Gürcistan-Libya Macerasından Sonra Tekrar Aranızdayım...
Prefabrik Ev Üreten Lider Bir Firmanın Dış Ticaret Sorumlusuyum...
Prefabrik Ev Düşünenler,Soruları Olanlar,Merak Ettikleriniz Varsa Konu Altından Sorabilirsiniz...
Tekrardan Merhaba Tahribat Müridleri :)
-
Gürcüye geliyosun haber vermiyosun,ayıptır senin yaptığın
-
Valla Ev Yaptıracam Seneyede Bu Prefabrik Evler İstediğim Model Ve Şekilde Olailiboyrmu Yoksa Standartmı.?
Mesela Tasarımını Kendim Yapsam İstediğim Şekilde Hazırlanırmı.? Hazırlanırsa Montajı Nasıl Oluyor.? Maliyete Nasıl Yansıyor.
-
ShockMan bunu yazdı
Valla Ev Yaptıracam Seneyede Bu Prefabrik Evler İstediğim Model Ve Şekilde Olailiboyrmu Yoksa Standartmı.?
Mesela Tasarımını Kendim Yapsam İstediğim Şekilde Hazırlanırmı.? Hazırlanırsa Montajı Nasıl Oluyor.? Maliyete Nasıl Yansıyor.
İstediğiniz Şekilde Yapılabiliyor...Gerekli Statik Hesaplama Yapıldıktan Sonra...
-
Hocam konuyla pek alakalı sayılmaz ama hangi üniversite hangi bölüm mezunusun?
-
tosun bunu yazdı
Gürcüye geliyosun haber vermiyosun,ayıptır senin yaptığın
Tosun Bi 4Günlüğüne Görev İcabı Geldiydim Kardeşim...Batum'da Kaldım Bir Süre...
-
hocam fiyatlarında yer aldığı bir katalog gönderebilir misin ? adrese ya da e-mail'e hangisi uygunsa
-
Kutengri bunu yazdı
Hocam konuyla pek alakalı sayılmaz ama hangi üniversite hangi bölüm mezunusun?
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 4 Yıllık Artı Uluslararası Ticaret 4 Yıllık Yine Hocam...
-
Mukavim_ bunu yazdı
hocam fiyatlarında yer aldığı bir katalog gönderebilir misin ? adrese ya da e-mail'e hangisi uygunsa
Hocam www.prefabrikevfiyatlari.com üzerinden mevcut modellere ve fiyatlarına bakabilirsiniz...
-
Vay eski upload'cı bu işleremi girmiş :|
Hocam düşündüğüm bir şey prefabrik, fiyat konusunda bir yardımın dokunursa ve ödeme şekilleri konusunda hemen alayım :| -
hacı bu prefabriklerde
ısıtma nasıl oluyor
birde uludağ eteklerinde bir yerde kurulsa
ısınma sorun olurmu ve
asıl sorum
şömine yapabiliokmu :D