Prison Break Dizisi (TR Dublaj)
-
Elinde prison Break dizisinin Türkçe dublajlı seti var mı? yoksa link verin, internetten de indirebiliriz. Bütün sezonlar gerekiyor.
-
banada lazım bilen varsa iyi olur harbi...
-
şunları gevurca izleyince gevurcanız gelişsin ya. Orjinal izlemek varken türkçesi bok gibi
-
Tengri bunu yazdı:
-----------------------------
şunları gevurca izleyince gevurcanız gelişsin ya. Orjinal izlemek varken türkçesi bok gibi
-----------------------------sana katılıyom hacı. starda yayınlanıyodu piçlerin sesleri ipne gibi çıkıyo kapatttım tv yi o anda :D tr altyazı izleyin hem daha bi iyi oluyo hemde ingilizceniz gelişir. yada nah gelişir :D
-
interfector bunu yazdı:
Tengri bunu yazdı:
-----------------------------sana katılıyom hacı. starda yayınlanıyodu piçlerin sesleri ipne gibi çıkıyo kapatttım tv yi o anda :D tr altyazı izleyin hem daha bi iyi oluyo hemde ingilizceniz gelişir. yada nah gelişir :D
-----------------------------yok hocam. Anadolu lisesinde gevurcam hep 1 di. Bitek my name is how r u felan öğrendim. Şimdi gevurcyı çözdüm baya filmler + chat felan yabancılarla. Bide sık sık kuzenlerle felan gevurca konuşuyoruz 2 yıl sonra profösör olurum heralde:D
-
ingilizcenin saçma salak bir dil oldugunu vurgulayaraktan
ürün kaliteliyse orjinal dil , orta ise türkçe izliyorum.
dünyanın en güzel diline sahibiz , en kötüsüne tapıyoruz...
-
benim elimde altyazılı halleri var ben türkçe dublajlarını arıyorum...
-
EMRE955 bunu yazdı:
Elinde prison Break dizisinin Türkçe dublajlı seti var mı? yoksa link verin, internetten de indirebiliriz. Bütün sezonlar gerekiyor.
-----------------------------bende var ama upload etmek zor :(
İstanbuldaysan gel cafemden al usb ne
-
ya ing turkce farketmez 5 sezonda bildiginiz cekebilcegim bi yer varmi o onemli...
-
PanxeR bunu yazdı:
ingilizcenin saçma salak bir dil oldugunu vurgulayaraktan
ürün kaliteliyse orjinal dil , orta ise türkçe izliyorum.
dünyanın en güzel diline sahibiz , en kötüsüne tapıyoruz...
-----------------------------tapmakla ne alakası var hocam. Orjinal dilinde izlemek daha zevkli. Biz gidip de türk filmlerini ingilizce izlemiyoruz. Türkler yapsın öle kaliteli filmler bizde türkçe izliyelim.
-
Mycity bunu yazdı:
EMRE955 bunu yazdı:
-----------------------------bende var ama upload etmek zor :(
İstanbuldaysan gel cafemden al usb ne
-----------------------------afyondayim hocam ya..