folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Pro Evolution Soccer 2009 Vs. FIFA 2009

Pro Evolution Soccer 2009 Vs. FIFA 2009

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

sizce hangisi? neden?

rica edilen cevap şablonu:

PC: (oyun seçiminiz - gerekçeniz)

PS3: (oyun seçiminiz - gerekçeniz)

.

.

.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

ikisindede pes.

gerekce pesin oyun motorunun fifaya göre cok daha aşmış olması.futbol oyununda öncelik oynanabilirliktir fifanın grafikleri falan daha iyi ona lafım yok ama afilli bir oyundan ibaret fifa.topun fiziği bile cok dandik top 3 kiloymus gibi olanca gücünle gelişine abanıyorsun rakibe carpan top rakibin 1 metre ötesine düşüyor aynı durumda peste kaleciyi yanıltıp gol olabiliyor falan.top cok kötü fifada sanki içi su doluymus gibi veya zemin ıslakmıs gibi.top sekmeleri falan cok dandik

bir diğer sebepte 15-20 oyundan sonra fifayı cözersin hep aynı goller olur falan,pes daha random gelişiyor fifaya göre

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek

PC - PES

Nedeni: FIFA, PC'de next gen motorunu kullanmıyor.PES'i geçmesinin imkanı yok

PS2 - PES

Nedeni:Doğal olarak ikiside next gen motoru değil burda, o yüzden tartışmaya bile gerek yok ultra dandik FIFA.

PS3 - FIFA

Nedeni:  FIFA, PES'ten transfer ettiği adamları next gen motorunu geliştirmek için kullanıyor.Diğer platformlardaki FIFAyla alakası yok PS3 versiyonunun ve çok iyi.PES next gen motorunu geliştirmekte gecikti ve çok eksiği var birçok hata var bunu Konami'de kabul ediyor.PES'i PES yapan şeyler kayboldu.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Tabiki Pes
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

PC:"PES" : Çok özel bir gerekçesi yok...Sırf fifa'ya inat..Çünkü PES gibi bir rakibi başlarda küçümsedi ve çok geride kaldı..Ve Grafikler tam anlamıyla mükemmel..Bugün bir arkadaşda oynama fırsatı yakaladım.

PS:"PES" : Bence ps denildiğinde akla ilk PES gelir...PES yapabileceği herşeyi yaptı ve yakalanması zor bir çizgi zor bir istikrar tutturdu...Tam anlamıyla oynanılası oyunlar sergiledi ve takdiri haketti diyebilirim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ikiside hosuma gitmiyor futbol sevmiyorum..

www.tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

PC: (FIFA 2009 - yılllardan beri pc de fifa oynuyorum benim için tek futbol oyunu hiç canım çekipte pes indirmedim gerek de yok yani arkadaşlarım la oynadığımda bi hayli zevk alıyorum zaten )

PS3: (Pes2009 - Ps3 üm yok ama ps cafelerde oynuyoruz. fifa yı deneyemedim olmadığı için o yüzden başka seçeneğim yok.)

fifa pes leşmesin eskisi gibi olsun istiyorum bi oyunu aşırı gerçekçi yapmak ile zevk unsurunu arttırmak arasında gidip geliolar biraz abartıda olsa bana zevk vericek bi oyun lazım. gerçek fotbolu dışarda da oynarız. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek
    abi bu ayrımı gözünüzle beyninizle nasıl yapamazsınız yaa PES doğrusu:)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    PES doğrusu :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek
    pes tabiki ama crysis, cod4, streetfigter4 ve tabiiki killzone da bilgisayar oyunu olarak tercihimdir..

choosing my confessions...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    her zaman pes ( ps3 hariç :)

[22817//kaanabak]
Toplam Hit: 2420 Toplam Mesaj: 16