folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Pro2000 Ürün Özellikleri Öneriniz

Pro2000 Ürün Özellikleri Öneriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaMeRT
    SaMeRT's avatar
    Erkek

Ürün Ad Stok Miktar Birim Fiyat  YTL Birim Fiyat  Toplam Fiyat 
    ASUS P5QL-E (Intel P43, GLAN, SATA, RAID, LGA775) 1 126 $ + KDV 184.36  YTL 184.36  YTL
    OCZ DDR2 1066 2048MB KIT (2x1024MB) nVidia SLI Edition XTC 1 89 $ + KDV 130.22  YTL

130.22  YTL

INTEL Core2 DUO E8500 (3.16GHz,1333MHz,6MB,LGA775) BOX 1 227 $ + KDV 332.15  YTL

332.15  YTL

-----------------------------

ankaradayım ama bu nova ve gigatek nerde bilmiorum . ben yarın şu istanbul yolundaki media markt denen yere gidip bi bakıcam orda fiyatlar nasıl die 

bu arada şu monitor nasıl aga  LG W1952S-PF 19"

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir. " M.K.ATATÜRK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

Laptopta markadan şaşmayın !!

böyle saçma sapan ne oldugu belli olmayan toplama ürünlere kanmayın

hahah böle toplama ürünleri saçma dandik çin malı kalitesiz sanan elemanlara çok gülüorum :D:D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

Novabilgisayar:

Novabilgisayar%20adres

Gigatek'e ben de gitmedim ama onu da bulursun herhalde, ne kadar zor olabilir ki...

Gigatek%20adres

Metallica Rules
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaMeRT
    SaMeRT's avatar
    Erkek
    aga cok saol yhaf ;D ugraşmıssın o kadar kroki falan zahmet etmeseydin o kadar

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir. " M.K.ATATÜRK
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

yakın zamanda ben de alıcam inş. bi pc de bu aralar gündemimde olan bi konu olduğu için o kadar zor gelmedi siteden c/p zaten o krokiler :)

araştırdım baya ıvırını zıvırını mesela ilk başta 800 lük ram almanı tavsiye etmiştim ama şimdi 1066 al derim fiyatı 65$ dan 2 gb lık bulmuşken, ilerde ram ekleyince 800 de çalışıcaklar yoksa, onu düşünmediydim mesela 1066 iyidir.

Ayrıca anakartın chipseti p43 olduğu için pci-express 2.0 destekliyo şu anda senin almayı düşündüğün. Bu ne demek? ileride ekran kartı değiştirmeye kalkışınca çoğu ekran kartı pci-express 2.0 olacağı için uyum sorunu yaşamaman demek ayrıca pci-express 1.1 e göre 2 kat hızlı ortalama veri transferi demek vs... ama olur da değiştirmeyi düşünürsen p35 chipsetli alma, hatta yaz buraya değerlendiririz hadi kolay gelsin...

Metallica Rules
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bonzo
    bonzo's avatar
    Erkek

Haziran ayında aldığım pc yi yazayım sana istersen.Buradaki arkadaşlarada sormuştum amd kullanımı konusunda ve inan pişman değilim

cooler master  kasa

Amd  Phenom 9750

Gigabyte 790fx-ds5

gigabyte hd3870

seagate 500 gb 32 mb

samsung 226bw

corsair 4 gb ram

logitech mx 5000

Dünyayı güzellik kurtaracak .Bir insanı sevmekle başlayacak herşey/Gerçekçi ol imkansızı gerçekleştir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaMeRT
    SaMeRT's avatar
    Erkek
    KategoriÜrünBirim FiyatAdetToplam Fiyat
    CPU
    INTEL-PENTIUM C2D E8500 3.16GHZ199.0000 USD1199 USD + KDV
    ANAKART
    ASUS-P5QL-E LGA 775
    114.4500 USD1114.45 USD + KDV
    DDR2 SDRAMKINGSTON HYPERX-2x1 GB DUAL DDR2 106665.5000 USD165.5 USD + KDV
    EKRAN
    GECUBE-ATI RADEON HD3870 512MB
    128.5000 USD1128.5 USD + KDV
    HDD
    SEAGATE-500 GB SATA2 32 MB NCQ 7200
    79.0000 USD179 USD + KDV
    CD YAZICILARLG-CD-DVD RWB20.0000 USD120 USD + KDV
    KASAASUS-TA95159.0000 USD159 USD + KDV
    KLAVYE-MOUSE SETA4TECH-KX-2810 X7 GAME MASTER DESKTOP22.0000 USD122 USD + KDV
    TOPLAM : 687.45 USD + KDV
    KDV DAHİL TOPLAM : 811,19 USD
    812 United%20States Dollars = 999,98 Turkey Lira

LCD BULAMADIM EKONOMİK BİŞE 1 MİLYARI FAZLA AŞMAMAM GEREKİO ÇÜNKÜ AMA GÖRÜNÜŞE GÖRE O BİRAZ ZOR

LG YA DA SAMSUNGUN 19" LERİNDEN BİŞE DÜŞÜNÜORUM AMA O SİTEDE OLAN BUNDA YOK BUNDA OLAN ORDA YOK :(( ADAMAKILLI BUTUN SİSTEMİ Bİ YERDEN TOPLAYAMADIM 

LG W1952S-PF 19" LCD (Siyah) 278 YTL ???

KASADAN DA EMİN DEĞİLİM 350 WATT YETERMI BİLMİORUM

FİYATI DÜŞÜRMEK İÇİN HARDDISKI 250 YE İNDİREBİLİRİM NASIL OLSA 1 TB HARİCİ VAR MAXTOR

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

son topladığın parçarlarda bi problem yok, hdd yi 10-15$ için 250 yapma bence, hdd demişken hdd ni biçimlendirirken c sürücünü bence en fazla 40 gb, kalanı da d veya istersen daha da bölmeni tavsiye ederim yedekleme problemin olmaz c de bi şey tutmazsan... dvd-rw'ın ide mi sata mı? sata varsa sata al derim çok olsa 2-3 $ farkeder, power supply 350W yeterli olur, kuzenimde 250W var buna benzer onda bile sorun yok rahat ol...

edit: sen cd-rw yazmışsın "LG - H55N-S" bu dvd-rw 

Metallica Rules
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaMeRT
    SaMeRT's avatar
    Erkek

bonzo bunu yazdı:

Haziran ayında aldığım pc yi yazayım sana istersen.Buradaki arkadaşlarada sormuştum amd kullanımı konusunda ve inan pişman değilim

cooler master  kasa

Amd  Phenom 9750

Gigabyte 790fx-ds5

gigabyte hd3870

seagate 500 gb 32 mb

samsung 226bw

corsair 4 gb ram

logitech mx 5000

aga kaça almıstın bu sistemi ,özellikle klavye mouse setine bayıldım ama biraz tuzlu :D acaip hoşuma gitti ... 

nerden de gördüm öle bi icat oldugunu , saten ben de elektronik eşya manyaQlıı var kanıma girdin şimdi :))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaMeRT
    SaMeRT's avatar
    Erkek

hocam bu novabilgisayar 2. el alıo mu bi bilgin var mı ? bu akşam aradım ama mesai  bitmişti heralde açan olmadı telefonu

bendeki bilgisayarı verip üstüne alcam da yoksa bi de onu satmakla uğraşcaz 

Toplam Hit: 4098 Toplam Mesaj: 27