Proagent 3.0
-
proagent 3.0gold olan warsa paylasabilirmi??
-
biz, pro grubun programlarını kullanmanı taviye etmiyoruz..forumda arama yaparsan ilgili yazılara ulaşabilirsin
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
biz, pro grubun programlarını kullanmanı taviye etmiyoruz..forumda arama yaparsan ilgili yazılara ulaşabilirsin
-----------------------------Kimi tavsiye ediyosunuz :):)
-
e) hiç biri (:
tüm bu tarz programlar gereksiz. lamerlik işler. boş işler (:
-
yakintakip bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Kimi tavsiye ediyosunuz :):)
-----------------------------turkojan.
www.turkojan.com
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------e) hiç biri (:
tüm bu tarz programlar gereksiz. lamerlik işler. boş işler (:
-----------------------------Hoca aslında böyle şeylerle uğraşmam. Ama hiçmi lazım olmayacak :)
-
proagent 3.0 diye birşey yokki:)))) 2.1 vardı en son sonra şirket zaten kapatıldı eğer biryerlerde 3.0 var gel indir diyorsa indirme o trojandır zaen.
fakat arkdaşlar kim ne derse desin bundan 3 yıl önce kafadan 30 şifre çalmışımdır. peki bu nedemek. hiç birşey değil.özentilik hacker olucam söylemleri komiklik ve lamerlık sadece:)
faakt işte 3 ay boyunca işimi gördü m ve kim nederse desin ben im asla ve asla şifre kaptırmam olmadı hani diyolarya programın kednisi trojan diye ben hiç bir zaman bir zararını görmedim
ve şimdi konu açılmışken soraım 2.1 i çalışıyormu bu programın hala çalışmıyo diye biliyorum
veya ona benzr basit trojanlar varmı.şöle liseli esra diye vidyonun içine koyup adult foruma koysam eresi günde anti vürüssüz abazalara biraz eylenc eçıksa?
-
sadece tatmin olursun (: yani yine bana göre boş iş :)
-
proagent pro grupun programı deil bildiğim kadarıyla..pro grup proratın yapımcısı.gerçi hepsi aynı bok al birini vur ötekine..:D ama turkojan gerçekten işe yarıyor..tabi gizleyebilirsen:D
-
maille gitmiyo bu yaw. virüs var diyip duruyor a.q o kadar uğraşmıştım
-
Turkojan önerimizdir hocam,
Piysada bulamicağın bir çok özelliği içeren
turkojan4 komik bi fiyata satılıyor.