Profesyonel Olarak ASP"Yi Nasıl Öğrenebilirim?
-
s.a
asp hakkında az buçuk bir bilgi sahibi oldum.fakat daha fazla ileri gitmek istiyorum.mesela admin panelleri falan oluşturmak vs.. yani çok fazla bir bilgim yok.bilgilerimi çoğaltmak istiyorum fakat belirli bir kaynak bulamadım.
sizler nasıl öğrendiniz onu mrk ettim? e-kitap falan mı?
-
www.maxiasp.com dan cikma
-
-
Asp ile ilgili makaleleri oku ve hazır kodları incele, aspnin en sevdiğim yanı hatalarının nedenlerini kolayca öğrenebilmen.
-
hocalar çok teşekkürler ediyorum inceliyorum şuanda hakkı öcal'ın kitabını araştırıyorum. www.maxiasp.com u inceliyorum.güzel kaynaklar gerçekten.sağolun.
-
webhocam.com videolu anlatımlara gir..Hepsini izle prof ol portal yaz :D
-
Dreamweaverı iyi bir şekilde öğren. Admin panelini bununla yaparsın tasarımını kodlarıda arlarına koyacaksın. Hazır aspindir deki siteleride indirip kurcala, boz kendin oluştur. Kurcalayıp bozarak öğrenirsin. E-kitabı alınca sadece okumaya çalıssan sıkırsın
-
Dilimizde tüy bitti ama bi türlü anlatamadık,
başta zafer demir kolunki olmak üzere bütün türkce asp kitapları bokun bokudur... insanı aspden soğutmaktan bşaka bi zıkkım yapmıyorlar...
Piyasadaki en iyi asp kitabı, download arşivindeki asp güncedir, üstüne kitap aramaya gerek yoktur, illa basılı kitap istiyorum diorsanız gidip onu fotokopicide bastırın...
maxiaspdeki kodlar ve scriptlerin tamamı ultra amatör ve yok denecek kadar az güvenliğe sahipler çünkü onları yazanların tamamı işin piçliğinden önce asp öğrendikleri için, tarafımızdan sikilmeye ebediyen muhtac kalacaklardır :)
Önce güvenliği, xssi, sql injectionu, get post acıklarının nasıl kullanılacağını bilmen, daha sonra asp günceyi azberlemen lazım..
Ondan sonra az kafanı kullandınmı istediğin herşeyi yazarsın zaten...
Ama dediğim giib önce asp gunce...
Asp ile ilgili bir dershane acma düşüncemiz var ama bakalım zaman vakit olacakmı....
-
exploit bunu yazdı:
-----------------------------
webhocam.com videolu anlatımlara gir..Hepsini izle prof ol portal yaz :D
hocam orda bir şey öğretilmiyor.onları izleyip duruyorum zaten sabahtan akşama akşamdan sabaha ama adam videolarda hata yapıyor.mesela ders12 de veritabanı bağlantısını videoda kuruluyor ama kodları aynen yazmana rağmen sende çalışmıyor :) yalan dolan o site. -
içinde hırs olmalı.. hazır scriptleri indirip incelemen lazım ama basit olan şeyleri indir.. veya eğitim amaçlı yazılmış scriptleri.. sonra işte kes biç değiştir
şunu kaldırsam nolur bunu eklesem nolur gibi alıştırma yap.. daha sonra kafanda ufak bi proje oluştur adım adım hazır kodları ve örnekleri inceleyerek
yapmaya başla.. rene abünün bahsettiği asp günce olayı çok güzel bişey ona mutlaka bak.. gerisi gelir zaten..
ben sırf birine inat site yapıcam die başladıydım başlayış o başlayış ama hala anlayamadığım yapamadığım şeyler var.. global.asa olayı örneğin :D bide
çoklu tablo seçim sorgusu falan ..
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Dilimizde tüy bitti ama bi türlü anlatamadık,
başta zafer demir kolunki olmak üzere bütün türkce asp kitapları bokun bokudur... insanı aspden soğutmaktan bşaka bi zıkkım yapmıyorlar...
Piyasadaki en iyi asp kitabı, download arşivindeki asp güncedir, üstüne kitap aramaya gerek yoktur, illa basılı kitap istiyorum diorsanız gidip onu fotokopicide bastırın...
maxiaspdeki kodlar ve scriptlerin tamamı ultra amatör ve yok denecek kadar az güvenliğe sahipler çünkü onları yazanların tamamı işin piçliğinden önce asp öğrendikleri için, tarafımızdan sikilmeye ebediyen muhtac kalacaklardır :)
Önce güvenliği, xssi, sql injectionu, get post acıklarının nasıl kullanılacağını bilmen, daha sonra asp günceyi azberlemen lazım..
Ondan sonra az kafanı kullandınmı istediğin herşeyi yazarsın zaten...
Ama dediğim giib önce asp gunce...
Asp ile ilgili bir dershane acma düşüncemiz var ama bakalım zaman vakit olacakmı....
çok saol hocam arıyorum şuanda asp günce'yi