Program Anahtarını :Kopyalamak...
-
Arkadaşlar yurt dışından bir bir dünya para verip yurt dısından meslekle ılgılı program aldık. Programın yanında 1 cd 1 de program anahtarı olarak usb geldı. herıflere parası neyse verelım 2 tane yollayın dedık olmaz dedıler.programı ıstedıgımız kadar bılgısayara kurabılıyoruz ancak o gelen usb yı bılgısayara takmadan kesınlıkle program calısmıyor. . usb yı bılgısayara takınca yenı dodnım bulundu dıyor drıverını yukluyor program ısteyınce calısıyor ancak bılgısayarımın ıcınde yenı bır surucu olarak goremıyorum donanımlarda goremıyorum vs. bunu nasıl gorunur hale getırıp kopyalama vs yapa bılırım bır bılgısı fıkrı yada onerısı olan varmı?
-
Usb takılıyken. Bilgisayarım sağ tık yönet ordan disk yönetimine geldiğinde usb görünüyor mu ? Eğer görünüyorsa harddiskin bir bölümünü gisleme diye bir şey vardı o yapılmış olabilir. Aklıma ilk gelen buydu :) Umarım işe yarar.
-
o kadar kolay olsa 2 sene evvel kırardık be underking :D
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
o kadar kolay olsa 2 sene evvel kırardık be underking :D
-----------------------------Demiştim :) Aklıma ilk gelen oydu :) Usb gösükmüyor falan deyince. Affet amelealttantireiki abi :|
-
Sagolasın ama
Sıradaki Lütfen :)
-
Sistem izleme programları var, program ismi aklıma gelmiyo şu an.
Sistemi izlemeye alıp usb takıldığında ne gibi değişiklikler olduğuna bakabilirsin(regedit, dosya ekleme vs).
-
Valla yapabılen olursa dua ederım. Dambılmı dangılmı oyle bişeyle çalışıyo o olmazsa çalışmıyo
-
Mc_cO_By bunu yazdı:
-----------------------------Sistem izleme programları var, program ismi aklıma gelmiyo şu an.
Sistemi izlemeye alıp usb takıldığında ne gibi değişiklikler olduğuna bakabilirsin(regedit, dosya ekleme vs).
-----------------------------hocam adını hatırlama sansın varmı?
EDİT: Nasıl olduğunu bilmorum ama kurxalaya kurcalaya evrensel yol denetleyıcısı/smartkey olarak gorunur oldu... bundan sonrakı basamaklar ıcın onerılerı olan varmı?
-
Dependency walker la bak.
Muhtemelen bir servis kontrolü vardı
Servis kontrol işi vardır.
Custom command ile key gönderiyordur.
Bunu da okumak için hidden mermory okuyan bir programa ya da Pointer olaylarına cidden hakim bir C++ programcısına ihtiyacın var.
Bu konuda da meşgul olmasam yardım ederdim.
Bir de servislere bak.
Muhtemelen hidden dır servis.
Onun içinde ufak bir araştırma yapman lazım.
Hidden Servis kontrol programları da var.
Cracking mevzuları biraz derin.
Mimari olarak yardım ederim.
Hatta işime yarayacak bir boksa, Memory triğine de yardım etcek programlama mevzuna yardım edebilirim.
-
O dediğin usblerin ismi dongle.
Google bu koruma türüyle ilgili birçok simulasyon programı var fakat hepsi her koruma için işe yaramıyor işe yaramıyor.
Bi ara bende uğraşmıştım kırmak için sonra dedimki bunun zaten kırılmışı vardır.
Yani anlacağın kırılmışını bulmak daha kolay sen programın adını soyadını söyle biz onu bulmaya çalışalım.
-
usb ayarlarına gir , usb yedek al yada kopyala gibi bişey olucak onu dene bide...:D:D:D