PROGRAM KIRILIR..
-
Tr bigbang helal olsun kardeşim bildiğin kadarı ile insanlara yardımcı olman gerçekten onur verici...
-
Olur mu tam bilmiyorum ama Winrar ı creaklayıp şifre varsa otomatik kendi kendini tamamlasa bizden istemese.
Ha ne dersiniz hoş olmaz mı?
-
bu ne heyecan be "trbigbang"
-
Bak konuyu ilk başlatan kardeşim.. Sözüm sanadır
HolyOne nin o dökümanı ile yapabilecegin sadece dandik programlardır.
Ve ona ragmen ö yöntemle kırılabilecek her programı kıramazsın. Çünkü assembly bilmen gerek.
Ve ben 3 senedir crack işindeyim senin gibisini ilk kez görüyorum 1 dökümandan okuyup 1 program kırıyosun cracker olup çıkıyosun sana vereyim baba programları kır kırabiliosan.
En azından Winrar in en son versiyonunu kır bakalım :) çok basit ama kırabilecegini sanmıyorum..
Böyle milleti umutlandırıp kıramadım deme...
Şu an benim bazen 3 hafta uğraşıp kıramadıgım programlar oluyo bi büyügüme danışıorum ufak bi yerde assembly i iyi bilmememden dolayı bi yeri göremioyrum ve kıramıyorum.
Sen daha yenisin... Böyle program kırılır filan diyip çıkma piayasaya..
Şu an 1 haftadir Fistandantilusun istedigi bir programı kırmaya ugraşıom. Ama daha bi sonuç yok... Uğraşıoz bakalım. Bu iş sabır işi tecrübe işi.... Assembly bilenin işi...
-
Crackten anlamama ama crackerı severim :P İşllh kırarsında tataryigit super olur o kırılırsa farkındasındır :P
-
"Assembly Programlama Dili"
SeLamLar arkadaşLar Assembly Programlama Diline yeni ßaşlayan arkadaş veya iLerLetmek isteyen kişiler için ßir site ßiliyorum yazmam doğrumu ßiLmiyorum ama işe yarayaßilecek ßir site... ßu siteden öğrendikten sonra Gerisi hayalgücü ve Tecrüßeye dayanıyor + saßır Taßiki
http://www.enginkuzu.com/assembly.php
SaygıLarımLa.
-
Madem öle Clickatell Messengeri Kırsana beleşe istediğinin adına sayısız sms çekersin.
-
İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.
-
abime sözüm...
winrarın son sürümünü kıracağım. diğerleri beni ilgilendirmiyo ama 14 yaşında biri için bi abisinin isteği önemli tabii. ve abi bunu yapınca tahribatta yayinlicam......
-
3d studıo max 7.0 olabılır mı cok ıhtıyacım var bu aralar :)