Program Yüklendikten Sonraki Sıkıntı.
-
Hocam belki program 2 pcye izin veriyodur_? lisans sözleşmesini okusan
-
bensiz_aglama bunu yazdı:
-----------------------------hocam versiyonu ne sap2000 in peki versiyon söyleyebilirmsiniz
-----------------------------SAP 2000' in versiyonu v14 hocam. Bununda bir fark yaratacağını sanmıyorum.
-
hocam sana şunları söylüyorum sap2000 inşaat mühendisleri kullanıyor ve sap2000 in crackinde virüs uyarısı olduğundan aviler siliyor avini kapat öyle yükle ve hocam baktın sap2000 yine yüklenmiyor sana önerim zamanında ben inşaat mühendislerine yüklerdim bu proyu bu versiyonu bir türlü yükleyemezdim yüklerdim hata veriridi ama bunun üst versiyonunu o sorunsuz derecede çalışıyor senin versiyonundanda iyi ama şunu söyleyeyim BetonExpress bu proyu bilmiyrum ama düz mantık gidersek bunuda avları kapatıp yükle baktın olmuyormu dön xp ye ben xp de denemistim sapp2000 çok güzel çalışmıştı ve o günden sonra yeşilköydeki çoğu inşaat mühendisi kurulumları sorunsuz olmuştu
-
Lisanslar bilgisayarlara has. Yani BetonExpress için 4 adet lisans var o konuda sıkıntı yok. SAP2000' e gelince anti konusunda bilgim var evet o sıkıntıyı aştım sorun o da değil. Hala çözemedim saçma sapan sorunu :S
-
.NET frameworkler güncel mi?
-
hocam ben birde şöyle kurtuluyordum format sonra kurulum yapıyordum ama nedense ilk başta çalışıyordu hatta komutlarında deprem olayını yapıyordum bina sallanıyordu güzel bir müziğide vardı :D ama nedense ileride yine hata veriordu artık çıldırma aşamasına gelmiştim kafayı 1 hafta netten kaldırmadım bu 14 ün üst versiyonunu aradım crackli olanı zar zor buldum hocam yüklemesi bile çok kolay oldu ama şimdi benden istersen proyu kusura bakma iş yerinden kavga ederek çıktım bütün cd arşivim kaldı oda arasında kalmıştı bundan 4 ay önce idi şimdi tr sitelerinde varmı bilmiyorum biraz araştır özellikle bu proyu yurt dışından getirtmişlerdi oradan birisi kırmış inşaat müh satıyormuş hocam tavsiyem üst versiyonunu araştır avi olayın bile olmuyor
edit: hocam valla bende çözemediğimden üst versiyonuna dadanmıştım tavsiyeme uy üst versiyonunu ara
-
Hocalar 4 Laptop gerek donanımsal gerek yazılımsal olarak birbiri ile aynı. Bu iki pro 2 laptopda çalışıyor 2 laptopda çalışmıyor :S BetonExprees programı için üretici firmaya mail attım bakalım onlar ne diyecek hala çözemedim bu arada
-
tamam hocam aynı sorun bendede vardı adamın diğer arkadaşında çalışıyo bunda çalışmıyo şirketin laptopları herkezin aynı özellikler aynı sistem aynı dediğim gibi ben sana pm attım incele hocam bir ben filesonic olanı indiriyorum eğerki onda crack özelliği varsa sanada söylerim hocam
-
hocam sap kırık yanş bir şekilde çözülür de betonexpress ne olacak acaba ? yani bu sıkıntının kaynağı ne anlam veremedim.
-
Hata verdiren şey yazıcı driverleri olmasın
print util diyor çünki...