folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlama Genel
linefolder Programlama Dili Öğrenmek İstiyorum Ama Nereden Başlayacağımı Bilemiyorum

Programlama Dili Öğrenmek İstiyorum Ama Nereden Başlayacağımı Bilemiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek
    O kadar dil öğrenmeye gerek yok. Bir tanesine başla o dilde profesyonelleşmeye çalış. En ideali budur.

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Premium.
    h2so4
    h2so4's avatar
    Erkek
    hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim genelde VB öğren denilmiş bende Vb den başlıyacağım gerçekten çok yardımce oldunuz allah razı olsun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

h2so4 = kükürt

vb ile zaman kaybbetme öğrenmeye değmez.

delphi weya C#  

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

WH0 bunu yazdı:
    -----------------------------

h2so4 = kükürt

vb ile zaman kaybbetme öğrenmeye değmez.

delphi weya C#  

katılıyorum ama delphi değil c/c++/c# bu 3ünden birini öğren özelsektörde elini öpsünler istediğin herşey yapılabilir budillerle  orta gruba girerler ama makina dilligibi herşeyi yapabilirsin hasen ben makina dili örenecem dersen o başka vebence biraz saçma olur

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    C# tavsiyemdir. Emeklemeden adım atma demişler, emeklemeden uç bence. İstersen VB, HTML ile programlama web tasarımın mantığı (temel mantığı!) kapabilirsin. Bir şirkete gireceksen C#, Asp.net, Flash ve Action Script, Crystal Report hadisesi(C# ile öğrenmen gerecek zaten), Veritabanı yönetimi, SQL öğren ki bu başlangıcın. Eğer ben tek başıma takılırım diyosan hiç bulaşma yazılıma direk web tasarıma geç onun için ilk HTML, CSS ve ASP öğren bu senin temelini oturur. Sonra Flash, SQL, ASP.NET veya PHP, ileri düzeydede Java öğrenirsin. Eğer kullanabiliyorsan Fireworks, Photoshop vs de öğren. Farkındaysan Flash'ın çok üstünde durdum çünkü artık dinamiklik çok önemli yazılımlarda bile artık flash yer tutmaya başladı. Javascript öğrenme artık ortalık hazır koddan geçilmiyor mutlaka istediğini bulursun.

Sonuç olarak kesinlikle C#!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bakıyorum da çok havadan uçuyorsunuz :) Belli ki bu arkadaş çok acemi ve bi yerlere varmaya çalışmıyor bıktırmadan kolayca anlayacağı ufak tefek ürünler alacağı bir şey istiyor belli ki. İdeali söylemektense gerçekçi olunmalı bence. Ödevler ve ders çalışma programları altında ezilip ders çalışmaktan bıkan öğrenciler geldi aklıma :) Bu arkadaş da C baba dilmiş hadi öğrenek derse ve daha olayın başında pes ederse daha mı iyi olacak.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    c++ yazdigimiz programa tikladigimizda  mesela bi dosya icindeki verileri baska klasore kopyaliyabilirmiyiz.Ve bunun gibi bilgisayar icindeki cesitli olaylari yonlendirebilirmiyiz?

https://t.me/pump_upp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:
    c++ yazdigimiz programa tikladigimizda  mesela bi dosya icindeki verileri baska klasore kopyaliyabilirmiyiz.Ve bunun gibi bilgisayar icindeki cesitli olaylari yonlendirebilirmiyiz?

Dedigin kopyalama olayını her dilde yapabilirsin.Çeşitli olaylardan kastın ne ?

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sandman bunu yazdı:

Esconda bunu yazdı:

Dedigin kopyalama olayını her dilde yapabilirsin.Çeşitli olaylardan kastın ne ?

Tamam aslinda anladim.Yani ben kafamda sunu oturtamiyorum.Sinirlari nedir bu programlarin.

https://t.me/pump_upp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

vb.net de trojan yazabilirmiyiz :) elimde net kitabi varken e-booklar varken hemen başlıyım :)

bende cok dedim başlıcam ama ilk önce AZİM olcak HIRS olcak SIKILMA olmucak... bunları uygularsan başarılı olursun yoksa benım gıbı yarıda bırakırsın :) 

Toplam Hit: 14238 Toplam Mesaj: 53