Programlamaya Giriş?
-
python akar abi
java biraz kastı pythona kaydım anında bakalım ilerde neler yapabilecez :|
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
Python akar geri kalan herkes bakar,
-----------------------------python ogrenebilecegimiz kaynak onerin var mi? turkce-ing farketmez. e-book`u olmasa da olur netten siparis felan da olur yani?
-
-
ulquiorra bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Python akar geri kalan herkes bakar,
-----------------------------python ogrenebilecegimiz kaynak onerin var mi? turkce-ing farketmez. e-book`u olmasa da olur netten siparis felan da olur yani?
Türkçe kaynağı salla hacı. Türkçe yazılım dökümanı filan olmaz. Git yabancı sitelerdeki derslere bak. -
bölümler --> döküman arşivi --> programlama
buraya bi göz attın mı ?
-
Arkadaşlar canımsınız hepinize cok tesekkur ediyorum bu gun python'a başlamayı düşünüyorum .
Edit : Python'un derleyicisini indirdim isletim sistemi windows atıyorum print "25"+"50" vs ne yazsam syntax error veriyor acaba yanlısmı indirdim diye korkuyorum windows icin python'un linkini verebilir misiniz ?
-
Python ile ilgili en güncel kaynak, konular pdf dosyası halinde de var eğitime 3.x versiyondan başla,
www.istihza.com
-
-
Arkadaşlar hepinize tekrar teşekkür ediyorum .
-
bende böyle aratmışdım googledan, C++ ile başladım öğrenemeye biraz çalışdıkdan sonra öss sınavı felan yaklaşdı, öğrenirken şunu anladımki bu bir mühendislik dalı, okulda eğitimi felan alınması lazım, öyle liseden çıktığın gibi öğrenilmiyor - benim dersler kötüydü tabi, lise ve liseden sonra öğrenen nice geliştirici var - neyse, disipline bir şekilde öğrenilmesi gerek, bende mühendislik seçemiyorum eşit-ağırlık çıkışlıyım, dedim kendime ozaman biraz daha gayret et, ettim ama bu seferde ingilizce sorun oldu -aa salağa bak ingilizce bilmiyo programlama öğrenmeye çalışıyor :D - ingilizce öğrenmek ayrı birşey zaten götürebildiğim kadar götürüyorum şimdi, ingilizcede çok sorun olmuyor artık ama programala sadece php de kullanıyorum, lazım olunca delphi felan bunları iyi öğrenememde C++ ın çok büyük etkisi oldu,
ben iyi programcı değilim, hatta programcı değilim ama sana tavsiyem,
ingilizce öğren önce, türkçe programlanmıyor sonuçda, ingilizceyide sular seller gibi bilmen gerekmiyor, biraz geliştirdikçe ikisini beraber götürürsün,
matematik çok önemli, zaten programlamadaki amaç bilgisayara hesap yaptırmak,
algoritma öğren, algoritma yı hayatındada kullanırsın bir sistem kurarken yazarken onun yüzeysel taslağını çıkarmak gibi algoritma ve sistem analizi derslerini aldıkda sonra sormuşdum kendime 5yıl ilkokul 3 yıl orta okul 3 yıl lise gibi bir eğitim döneminde algoritmayı nede bize öğretmezler diye, algoritma her zaman kullanıcağın bir yol.