folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Programlamayı Öğrenmek İçin...

Programlamayı Öğrenmek İçin...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karemre
    karemre's avatar
    Erkek
    ya arkdaşlar, python veya java programlarını öğrenmek istiyorum...proglamlamayı yani..yardımcı olur musunuz???internetten nasıl indircem..geniş bilgileri nerden bulcam??bi indirdim javayı ama galiba sadece bazı programları kullanmaya yaradı...nasıl yazcam programmm???

[̲̅к@гє๓гє̲̅][̲̅87̲̅]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    Önce bir Boy Abdesti alman lazım... Sonra besmele çek ve gugıla yaz... Ya da forumlarımızda vardır java ile ilgili gerekli bilgiler bilmiyem...

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Kardeş istiyosan bende bayaa kitap var.Eğer makul boyutlara kadar indirgeyebilipte upload edebilirsem hepinizle paylaşacam ;) çünkü şu sıralar herkes kaynak arayışında ama sitelerdeki bi kaç dersten pekde fazla öğrenemezsin çünkü bende denedim ordan biliyorum :D en kısa zamanda hemenpaylaştan kitap dağıtımına başlıcam ;)

:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    HackMan bilmediğin konularda taşak misali yorumlar yapma.

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    Asagida yeni dokumanlar ekledim.
    ----------

java ya baslamak isteyenler icin 8 bolumluk cok guzel bir kaynak....

KAYNAK: Altuğ B. Altıntaş /www.kodcu.com/

www.umudunadi.com/cava/java.rar

Forum'da heyşey mevcut konu açmadan bir bak :D

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=java&folderid=25645

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karemre
    karemre's avatar
    Erkek
    sağolun bunları okurum yutarım ben:D...ya bilmiyorum yazıyo mu bunların içinde ama bişey sorcam..ben java diye girip indirmiştim..javayı...yazılım oluşturmak için bunu mu kullancam, kullancaksam nasıl kullancam?...

[̲̅к@гє๓гє̲̅][̲̅87̲̅]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    ReaL_KurD la olum ben programlama ile bebelikten beri uğraşıom dallama... Delphi,C,C#,Java ne desen... ama bizde bu yöntemle öğrendik bunları...

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Yaa bende tam bilmiyorum ama javanın belli bi derleyicisi yoktur.Notepade yazarsın uzantısını ayarlayıp kaydedersin.Mesela .jsp .js .jar .jad :D biraz sallama oldu ama bunlar javascript ve cep tele yüklenen java oyunların uzantıları,normal java uzantısı nedir bilmiyorum :P phyton,delphi,visual basic vs. bazı dillerin özel derleyicileri vardır ama bazı dilleri normal bi notepad tarzı uygulamayada yazabilirsin,openoffice olabilir vs vs. gibi :)

:)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    http://www.tahribat.com/members.asp?id=26376

22 yaşında imişsin. bebekliğin dersek okuma yazma yaşını farzedelim. hadi senin hatrına 8 yaş farzedersek 14 yaş var arada. 14 yıl önce JAVA mı var dı ? 14 yıl önce bu dilleri öğrenecek bilgisayar sende varsa yani artık bişey diyemiyecem senin peder o zamanlar zenginmiş hakaten ya da piyango felan vurdun.

kendinize ayığ olunuz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    e-kitap la başlama hep derim.İnsanı gerçekten soğutuyor,o yüzden şimdi Javadan nefret ediyorum. Biraz paraya kıy ne gerçek kitap al. Daha sağlıklı olur.Türkmen Yayınevinin kitapları çok basit şekilde anlatıyor herşeyi

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    Kurdum coşmuş :D
    bu kadar zekimiydin lan sen? :D
Toplam Hit: 2122 Toplam Mesaj: 13