Programlamayı Öğrenmek İçin...
-
ya arkdaşlar, python veya java programlarını öğrenmek istiyorum...proglamlamayı yani..yardımcı olur musunuz???internetten nasıl indircem..geniş bilgileri nerden bulcam??bi indirdim javayı ama galiba sadece bazı programları kullanmaya yaradı...nasıl yazcam programmm???
-
Önce bir Boy Abdesti alman lazım... Sonra besmele çek ve gugıla yaz... Ya da forumlarımızda vardır java ile ilgili gerekli bilgiler bilmiyem...
-
Kardeş istiyosan bende bayaa kitap var.Eğer makul boyutlara kadar indirgeyebilipte upload edebilirsem hepinizle paylaşacam ;) çünkü şu sıralar herkes kaynak arayışında ama sitelerdeki bi kaç dersten pekde fazla öğrenemezsin çünkü bende denedim ordan biliyorum :D en kısa zamanda hemenpaylaştan kitap dağıtımına başlıcam ;)
-
HackMan bilmediğin konularda taşak misali yorumlar yapma.
-
Asagida yeni dokumanlar ekledim.
----------
java ya baslamak isteyenler icin 8 bolumluk cok guzel bir kaynak....
KAYNAK: Altuğ B. Altıntaş /www.kodcu.com/
Forum'da heyşey mevcut konu açmadan bir bak :D
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=java&folderid=25645 -
sağolun bunları okurum yutarım ben:D...ya bilmiyorum yazıyo mu bunların içinde ama bişey sorcam..ben java diye girip indirmiştim..javayı...yazılım oluşturmak için bunu mu kullancam, kullancaksam nasıl kullancam?...
-
ReaL_KurD la olum ben programlama ile bebelikten beri uğraşıom dallama... Delphi,C,C#,Java ne desen... ama bizde bu yöntemle öğrendik bunları...
-
Yaa bende tam bilmiyorum ama javanın belli bi derleyicisi yoktur.Notepade yazarsın uzantısını ayarlayıp kaydedersin.Mesela .jsp .js .jar .jad :D biraz sallama oldu ama bunlar javascript ve cep tele yüklenen java oyunların uzantıları,normal java uzantısı nedir bilmiyorum :P phyton,delphi,visual basic vs. bazı dillerin özel derleyicileri vardır ama bazı dilleri normal bi notepad tarzı uygulamayada yazabilirsin,openoffice olabilir vs vs. gibi :)
-
http://www.tahribat.com/members.asp?id=26376
22 yaşında imişsin. bebekliğin dersek okuma yazma yaşını farzedelim. hadi senin hatrına 8 yaş farzedersek 14 yaş var arada. 14 yıl önce JAVA mı var dı ? 14 yıl önce bu dilleri öğrenecek bilgisayar sende varsa yani artık bişey diyemiyecem senin peder o zamanlar zenginmiş hakaten ya da piyango felan vurdun. -
e-kitap la başlama hep derim.İnsanı gerçekten soğutuyor,o yüzden şimdi Javadan nefret ediyorum. Biraz paraya kıy ne gerçek kitap al. Daha sağlıklı olur.Türkmen Yayınevinin kitapları çok basit şekilde anlatıyor herşeyi
-
Kurdum coşmuş :D
bu kadar zekimiydin lan sen? :D
Toplam Hit: 2121 Toplam Mesaj: 13