Programlaya Giris

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    veritas219
    veritas219's avatar
    Erkek

Merhaba muridler program yazmaya heveslendim bu aralar pek bilgim yok bu konuda hangi programi ogrenmeliyim baslangic olarak baslangicta hangisi daha faydali olur yeni baslayan biri icin.yardimlarinizi bekliyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

programmer bunun gibi bir kaç yüz tane konu açtı onun konularını okusan yeter :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Programmer diye bi mürit var ona ulaş :D

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Search.asp?Murit=Programmer&Yer=Konu

sondan başla gelcek şekilde bakarsan sanırım aradıgın cevaplar cıkar :d  

benim önerimde önce algoritma ya bak.sonra cogu kişi zaman kaybı desede yapısal programlamalardan biriyle işe başla tercihen pascal. ondan sonra en basit olarak vb.net ile  istedigini yaparsın.  

edit: ayrıca konu niye gizli :|

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ayrıca gerçekten merak ediyorum konuyu niye gizliyorsun ? Abi o alttaki tick size ne zevk veriyor böyle çok önemli bişeymiş gibi işaretleyip gizli konu açıyorsunuz ? Adamlar yazmış oraya ota boka gizli konu yapmayın diye bunu gizli yapmanın nedeni ne ?

Edit : Takıntılıyım abi şu gizli konulara ya

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

konu neden gizli :| programmer

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

eğer ileride para kazanmayı düşünüyorsan php veya asp öğren. tabi bunun yanında css ve java script'te öğrenmelisin.

hobi olarak yapacaksan pc ile alakalı diller öğrenebilirsin. kafana göre bişiler yazar kullanırsın. vbasic en kolayıdır. 

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    veritas219
    veritas219's avatar
    Erkek

öncelikle önerilerileriniz için teşekkür ederim.mesajın gizli olmasının sebebi  üyelerin bu konuda daha çok bilgisini oldugunu ve bilen kişilerin cevap vermesini istememdi ama bu kadar tepki geleceğini bilseydim konuyu bile açmazdım :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Her merak saran yeni bir konu açıyor, herhalde net ilede yeni tanışıyorsun forumun arama özelliğini kullanmadığına göre,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

veritas219 bunu yazdı:
    -----------------------------

öncelikle önerilerileriniz için teşekkür ederim.mesajın gizli olmasının sebebi  üyelerin bu konuda daha çok bilgisini oldugunu ve bilen kişilerin cevap vermesini istememdi ama bu kadar tepki geleceğini bilseydim konuyu bile açmazdım :D

-----------------------------

üye olmayan zaten cevap yazamıyor konulara sen onca zaman daha anlayamadın mı bunu

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    veritas219
    veritas219's avatar
    Erkek

ya bu kadar problem oluyosa silinsin konu uzadı gitti gizli muhabbeti 

Toplam Hit: 2595 Toplam Mesaj: 16