Programlaya Giris
-
Merhaba muridler program yazmaya heveslendim bu aralar pek bilgim yok bu konuda hangi programi ogrenmeliyim baslangic olarak baslangicta hangisi daha faydali olur yeni baslayan biri icin.yardimlarinizi bekliyorum.
-
programmer bunun gibi bir kaç yüz tane konu açtı onun konularını okusan yeter :)
-
Programmer diye bi mürit var ona ulaş :D
-
http://www.tahribat.com/Search.asp?Murit=Programmer&Yer=Konu
sondan başla gelcek şekilde bakarsan sanırım aradıgın cevaplar cıkar :d
benim önerimde önce algoritma ya bak.sonra cogu kişi zaman kaybı desede yapısal programlamalardan biriyle işe başla tercihen pascal. ondan sonra en basit olarak vb.net ile istedigini yaparsın.
edit: ayrıca konu niye gizli :|
-
Ayrıca gerçekten merak ediyorum konuyu niye gizliyorsun ? Abi o alttaki tick size ne zevk veriyor böyle çok önemli bişeymiş gibi işaretleyip gizli konu açıyorsunuz ? Adamlar yazmış oraya ota boka gizli konu yapmayın diye bunu gizli yapmanın nedeni ne ?
Edit : Takıntılıyım abi şu gizli konulara ya
-
konu neden gizli :| programmer
-
eğer ileride para kazanmayı düşünüyorsan php veya asp öğren. tabi bunun yanında css ve java script'te öğrenmelisin.
hobi olarak yapacaksan pc ile alakalı diller öğrenebilirsin. kafana göre bişiler yazar kullanırsın. vbasic en kolayıdır.
-
öncelikle önerilerileriniz için teşekkür ederim.mesajın gizli olmasının sebebi üyelerin bu konuda daha çok bilgisini oldugunu ve bilen kişilerin cevap vermesini istememdi ama bu kadar tepki geleceğini bilseydim konuyu bile açmazdım :D
-
Her merak saran yeni bir konu açıyor, herhalde net ilede yeni tanışıyorsun forumun arama özelliğini kullanmadığına göre,
-
veritas219 bunu yazdı:
-----------------------------öncelikle önerilerileriniz için teşekkür ederim.mesajın gizli olmasının sebebi üyelerin bu konuda daha çok bilgisini oldugunu ve bilen kişilerin cevap vermesini istememdi ama bu kadar tepki geleceğini bilseydim konuyu bile açmazdım :D
-----------------------------üye olmayan zaten cevap yazamıyor konulara sen onca zaman daha anlayamadın mı bunu
-
ya bu kadar problem oluyosa silinsin konu uzadı gitti gizli muhabbeti