Projelik Güzel Domainler Satıyorum
-
Başka bir proje düşündüğüm için yakın zamanda aldığım projelik domainlerimi satıyorum.
Domainler:
15TL Hastanesirandevual.org - Tüm hastaneler için tek yerden randevu sistemi kuracaktım.
25TL Kingofpvp.com (2015'de bitiyor) - Tüm pvp sitelerini tek sitede topladım fazla reklam yapmadığım için tutmadı (site hazır).
10TL Fantastikteskilat.com - Fantastik edebiyat ile ilgili dergi projesi için almıştım.
10TL Populeruygulamalar.com - Seçtiğim applicationları "tavsiye edilenler, faydalı araçlar vs." gibi yayınlamak için aldığım bir domain ileriki zamandada siteyi uygulama yaparak playstoreye koymayı düşünüyordum.
35TL Temavakfi.com - Aslında bu çok hoşuma gidem bir proje ama hepsini bırakıp başka bir projeye geçmeyi düşünüyorum site açılalı 3 gün oldu 50 tane wordpress tema var şuan, amacım tüm site türlerinde wordpress,joomla, php vs... temalar yayınlamaktı.
Hostingler:
Elimde 2 adet natro 22 dolarlık kişisel plan isimli hosting var o yüzden şu bilgiyide veriyim eğer temavakfi ve popüleruygulamalar domainlerini alırsanız hostingler aynı hesapta. İkisiyle beraber 2 tanede hosting almak isterseniz toplamda 80TL olan hostingi 60TL'ye veririm 3 gün kullanıldı henüz.
-
Populeruygulamalar.com 15 TL mi ?
-
Populeruygulamalar.com adresini alıyorum hocam
-
VideoJockey bunu yazdı
Populeruygulamalar.com 15 TL mi ?
-
günceldir.
-
Populeruygulamalar.com adresini alabilir miyim hocam ?
-
konu günceldir ilgililere geri dönüş yapılacaktır
-
Okuduğun pmlere geri dönüş yapsaydın bari hocam. İyi satışlar..
-
VideoJockey bunu yazdı
satıldı populeruygulamalar.com ödeme bekliyorum 50tl k.bakma dönemedim.
-
VideoJockey bunu yazdı
Aynen abi, hoca bizi resmen sklemiyo hayırlı satışlar
-
yeni satış yöntemleri geliştide bizim mi haberimiz yok yahuuu
satıldıysa parasını almış alman lazım :D neyse. hayırlı işlerr